Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το καλύτερο πολιτικό σποτ ever! Εμπνευσμένο από το Game of thrones!(Video)

Δείτε το βίντεο...

20 Μαΐου 2019 19:27
Το καλύτερο πολιτικό σποτ ever! Εμπνευσμένο από το Game of thrones!(Video)

Ειλικρινά η έμπνευση δεν σταματάει ποτέ. Το πιο επικό, το καλύτερο πολιτικό σποτ για τις φετινές εκλογές ανήκει στην ΚΝΕ. Το σπότ με μια δόση τρολαρίσματος είναι εμπνευσμένο από το Game of thrones.

Προσοχή αν δεν έχει δει τη 8η σειρά της σειράς μην δείτε το βίντεο περιέχει σποίλερ!

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θα περίμενε να φάει σποίλερ από πολιτικό σποτ

Spoiler alert! Τσίπρας όπως "Καλίσι”», είναι ο τίτλος του προεκλογικού σποτ της ΚΝΕ. Η προβολή του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones έχει απογοητεύσει πολλούς φαν της σειράς σε όλο τον κόσμο, σε σημείο να ζητούν να ξαναγυριστεί. Ανάμεσα σε εκείνα που τους δυσαρέστησαν είναι το γεγονός ότι η Καλίσι πλασαριζόταν ως εκείνη που θα γίνει η δίκαιη βασίλισσα, αλλά στον τελευταίο κύκλο αποκαλύπτεται το άλλο πρόσωπό της, καθώς όταν έφτασε στο Kings Landing, παρότι παραδόθηκαν, εκείνη ισοπέδωσε την πόλη.

Το νέο σποτ της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές
Σε αυτό πατάει και η ΚΝΕ, στο σποτ της για τις ευρωεκλογές, προκειμένου να τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα. Το βίντεο βασίζεται στο δίπολο «ΣΥΡΙΖΑ: Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ- Τι πραγματικά ψηφίζεις». Στη συνέχεια κάνει δύο αναφορές στο Game of Thrones. Η πρώτη, όταν αποθεώνουν την Καλίσι, αλλά εκείνη σκορπά την απόλυτη καταστροφή με τον δράκο της. Και η δεύτερη, όταν η Αρια μαχαιρώνει τον Night King. «Στις 26 Μάη σημάδεψε σωστά, ψήφισε ΚΚΕ», καταλήγει το σποτ της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές.

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας για την «πολιτική αλλαγή»! (Video)

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και η Νέα Δημοκρατία έβγαλε στον «αέρα» βρίσκεται το νέο προεκλογικό σποτ.

Δύο εβδομάδες πριν την κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών 2019, το νέο σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστιάζει στα «κλειδιά» της μείωσης των φόρων, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της ασφάλειας των πολιτών. Κεντρικό μήνυμα του «γαλάζιου» προεκλογικού σποτ είναι «πολιτική αλλαγή τώρα».

Δείτε το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας

Ευρωεκλογές 2019: Το πρώτο σποτ της ΝΔ - Ως εδώ, αξίζουμε καλύτερα!

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι κατά καιρού δηλώσεις του για την κατάργηση του Μνημονίου, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση της βαρίας εγκληματικότητας και την κατάργηση του ΕΚΑΣ πρωταγωνιστούν στο πρώτο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ένας πολίτης ακούει από την τηλεόραση την κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα για την κατάργηση των Μνημονίων όταν προεκλογικά υποσχόταν «την κατάργηση με ένα νόμο» και μετεκλογικά δήλωνε «δεν είπα εγώ ότι μπορούν να σκιστούν μνημόνια με ένα νόμο».

Στη συνέχεια ακούει τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης που υπέγραψε την κατάργηση του ΕΚΑΣ με το τρίτο Μνημόνιο να λέει «θα μπορούσε να βρεθεί Έλληνας βουλευτής που να ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ».

Το επόμενο «χτύπημα» για τον πολίτη από τον Αλέξη Τσίπρα είναι για τον ΕΝΦΙΑ όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι «ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα νόμος παράλογος που δεν διορθώνεται, καταργείται».

Τρίτη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που ακούει ο πολίτης από την τηλεόραση είναι «η βαρία εγκληματικότητα έχει μειωθεί στον τόπο την τελευταία 3ετια».

Η σταγόνα ξεχειλίζει για τον πολίτη στο βίντεο όταν ακούει τον πρωθυπουργό να μιλάει για τη Βόρεια Μακεδονία, τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες ενώ οργισμένος - κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή - κραυγάζει «καθίστε κάτω τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός».

«Ως εδώ» λέει ο πολίτης και κλείνει την τηλεόραση.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share