Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Αλέξης Τσίπρας: Εμφανίστηκε με κόκκινο κραγιόν από παθιασμένο φιλί στο μάγουλο!

Τετ α τετ με θαυμάστρια!

20 Μαΐου 2019 10:50
Αλέξης Τσίπρας: Εμφανίστηκε με κόκκινο κραγιόν από παθιασμένο φιλί στο μάγουλο!

Με κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο "έσκασε" ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ομιλία του.

Μπορεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα να μην είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από τον κόσμο στο Πασαλιμάνι, ωστόσο όσοι πήγαν ήταν αρκετά παθιασμένοι, από το κατά πώς φαίνεται και από τις φωτογραφίες…

Τσίπρας
Τρανταχτή απόδειξη το κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο του πρωθυπουργού, το οποίο έμεινε μετά από τετ α τετ με θαυμάστριά του, με συνέπεια ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει να χαιρετά τον κόσμο χωρίς να έχει αντιληφθεί το σημάδι…

"Αχ!Εγώ σε καμάρωνα και εσύ..." Η απίστευτη ατάκα στον Τσίπρα!

Στη Λήμνο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σε μια βόλτα που είχε στην πόλη, συνάντησε κατοίκους. Μεταξύ αυτών και μια ηλικιωμένη που αγκάλιασε τον πρωθυπουργό.

Τότε του είπε την φοβερή ατάκα!

Με παράπονο, η ηλικιωμένη είπε στον Αλέξη Τσίπρα «Αχ κ. Τσίπρα εγώ σε καμάρωνα και εσύ μου έκοψες τη σύνταξη, δεν μου φτάνουνε», είπε η ηλικιωμένη στον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψη του στη Λήμνο στις 3 Μαΐου. «Τι να σε κάνω μωρέ», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Οπαδός του Τσίπρα κάνει..."γήπεδο" τα εγκαίνια του Νοσοκομείου Λευκάδας!

Οπαδός του Τσίπρα κάνει...

Το πρωί της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, αλλά κι άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού όμως, η κάμερα έπιασε έναν φανατικό υποστηρικτή του, ο οποίος επέλεξε έναν μάλλον...ανορθόδοξο τρόπο να εκφράσει την εκτίμησή του, συνδυάζοντας την με την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share