Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Εκλογές 2019: Το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους ψηφοφόρους!

Θα τις δείτε στην νέα ιστοσελίδα!

18 Μαΐου 2019 17:34
Εκλογές 2019: Το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους ψηφοφόρους!

Το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους ψηφοφόρους μέσω της νέας ιστοσελίδας του για τις εκλογές!

Σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν εύκολα όλες τις πληροφορίες και να ενημερώνονται για όλες τις ανακοινώσεις, εγκυκλίους, δράσεις και πρωτοβουλίες του υπουργείου.

Με κεντρική θεματολογία τη διεξαγωγή των εκλογών της 26ης Μαΐου και χρήσιμες πληροφορίες προς τους ψηφοφόρους, τέθηκε σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr).

Εκλογές

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας με τους χρήστες, ώστε να ανταλλάσσονται απόψεις, προτάσεις και ιδέες, αλλά και εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη, στην οποία έχουν μεταφερθεί οι επιμέρους ιστοσελίδες του υπουργείου, οι Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως το νέο «Μάθε πού ψηφίζεις», με αναλυτικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και όλα τα νέα των Εκλογών.

Η νέα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από τις υπηρεσίες του υπουργείου και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (ΓΓΠΣ&ΔΥ).

Νέο προεκλογικό σποτ της Ρένα Δούρου με θέμα το Μάτι! (Video)

Ρένα Δούρου

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο προεκλογικό σποτ της Ρένα Δούρου με θέμα το Μάτι! Πώς αντέδρασε όμως η Νέα Δημοκρατία για αυτό το σποτ;

"Διαλέγω να παλέψω, να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε. Στέκομαι απέναντι σας και σας ζητώ να μείνουμε ενωμένοι, να μείνουμε δυνατοί. O αγώνας για την αλήθεια ξεκινάει" αναφέρει.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έδωσε στη δημοσιότητα νέο προεκλογικό σποτ με θέμα την τραγωδία στο Μάτι.

Ρένα Δούρου

"Όταν έριξαν το φταίξιμο σε μένα, έμεινα σιωπηλή" τονίζει μεταξύ άλλων.

"Αν είστε θυμωμένοι, ελάτε να μου μιλήσετε για τον θυμό σας. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε σχετικό με την τραγωδία. Αλλά αξιζουμε και απαντήσεις από τον κ. Πατούλη, τον επί 12 χρόνια δήμαρχο, πρόεδρο της ΚΕΔΕ, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που έχει άρρηκτη σχέση με όσους μας έφεραν έως εδώ" προσθέτει.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας:

Προκλητικό χαρακτηρίζει το βίντεο της Ρένας Δούρου η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας πως προσβάλει τη μνήμη των 102 συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι. Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής!

Στις κάλπες σήμερα οι Αυστραλοί!

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share