Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο προεκλογικό σποτ της Ρένα Δούρου με θέμα το Μάτι! (Video)

Πώς αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία;

18 Μαΐου 2019 16:41
Νέο προεκλογικό σποτ της Ρένα Δούρου με θέμα το Μάτι! (Video)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο προεκλογικό σποτ της Ρένα Δούρου με θέμα το Μάτι! Πώς αντέδρασε όμως η Νέα Δημοκρατία για αυτό το σποτ;

"Διαλέγω να παλέψω, να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε. Στέκομαι απέναντι σας και σας ζητώ να μείνουμε ενωμένοι, να μείνουμε δυνατοί. O αγώνας για την αλήθεια ξεκινάει" αναφέρει.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έδωσε στη δημοσιότητα νέο προεκλογικό σποτ με θέμα την τραγωδία στο Μάτι.

Ρένα Δούρου

"Όταν έριξαν το φταίξιμο σε μένα, έμεινα σιωπηλή" τονίζει μεταξύ άλλων.

"Αν είστε θυμωμένοι, ελάτε να μου μιλήσετε για τον θυμό σας. Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε σχετικό με την τραγωδία. Αλλά αξιζουμε και απαντήσεις από τον κ. Πατούλη, τον επί 12 χρόνια δήμαρχο, πρόεδρο της ΚΕΔΕ, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που έχει άρρηκτη σχέση με όσους μας έφεραν έως εδώ" προσθέτει.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας:

Προκλητικό χαρακτηρίζει το βίντεο της Ρένας Δούρου η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας πως προσβάλει τη μνήμη των 102 συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι. Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής!

Χρυσή Αυγή

Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής! Κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής που αφορούσαν τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Λίγο πριν από τις 10:00 το βράδυ της Παρασκευής, τέσσερις άνθρωποι- 3 άνδρες και μία γυναίκα- που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πήγαν στο κτίριο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Καλλιθέας.

Χρυσή Αυγή

Ο φύλακας αιφνιδιάστηκε και οι εισβολείς του ζήτησαν να μην εμπλακεί, λέγοντάς του ότι δεν θα τον πειράξουν.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σημείο που βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» και τα περιέλουσαν με φαρμακευτικό υγρό. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες φάνηκε να γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκονταν τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια, που είχαν παραληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πλέον, η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kallitheaonline.

Χρυσή Αυγή

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share