Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής!

Αφορούσαν τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

18 Μαΐου 2019 14:35
Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής!

Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής! Κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής που αφορούσαν τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Λίγο πριν από τις 10:00 το βράδυ της Παρασκευής, τέσσερις άνθρωποι- 3 άνδρες και μία γυναίκα- που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πήγαν στο κτίριο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Καλλιθέας.

Ο φύλακας αιφνιδιάστηκε και οι εισβολείς του ζήτησαν να μην εμπλακεί, λέγοντάς του ότι δεν θα τον πειράξουν.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σημείο που βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» και τα περιέλουσαν με φαρμακευτικό υγρό. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες φάνηκε να γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκονταν τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια, που είχαν παραληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πλέον, η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kallitheaonline.

Θεσσαλονίκη: Εκτός ψηφοδελτίων η χρυσή αυγή!

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε τις ενστάσεις των τριών συνδυασμών για τον κεντρικό δήμο που είχαν κοπεί γιατί δεν είχαν υποψήφιους στην εκλογική Περιφέρεια της Τριανδρίας

Αυτό έχει ως συνέπεια οι τρεις συνδυασμοί «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια, «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και «Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης», να μην συμμετάσχουν τελικά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Για την ώρα δεν είναι γνωστοί οι λόγοι απόρριψης των ενστάσεων, που συζητήθηκαν την Τρίτη, 14 Μαΐου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share