Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Αχ!Εγώ σε καμάρωνα και εσύ..." Η απίστευτη ατάκα στον Τσίπρα!(Video)

Απίστευτο περιστατικό!

17 Μαΐου 2019 11:19

Στη Λήμνο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σε μια βόλτα που είχε στην πόλη, συνάντησε κατοίκους. Μεταξύ αυτών και μια ηλικιωμένη που αγκάλιασε τον πρωθυπουργό.

Τότε του είπε την φοβερή ατάκα!

Με παράπονο, η ηλικιωμένη είπε στον Αλέξη Τσίπρα «Αχ κ. Τσίπρα εγώ σε καμάρωνα και εσύ μου έκοψες τη σύνταξη, δεν μου φτάνουνε», είπε η ηλικιωμένη στον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψη του στη Λήμνο στις 3 Μαΐου. «Τι να σε κάνω μωρέ», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Οπαδός του Τσίπρα κάνει..."γήπεδο" τα εγκαίνια του Νοσοκομείου Λευκάδας! [Βίντεο]

Το πρωί της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, αλλά κι άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού όμως, η κάμερα έπιασε έναν φανατικό υποστηρικτή του, ο οποίος επέλεξε έναν μάλλον...ανορθόδοξο τρόπο να εκφράσει την εκτίμησή του, συνδυάζοντας την με την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Ο Υποχθόνιος εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει "Mama"!

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte με αρκετούς καλλιτέχνες, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος ή, χάριν συντομίας «Ύπο», ο οποίος είναι εκ των συντελεστών του viral hit «Μαμά», το οποίο σπάει τα κοντέρ στο YouTube.

Και αφού ανέβασε αρκετά stories με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη, έφτασε η ώρα να εξηγήσει και στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… «μαμά». «Το μαμά που άκουσες είναι…οικογενειοκρατία. Το «δεν είναι μαμά» σημαίνει «φτιαγμένος», ακούγεται σε ένα story στο Instagram να εξηγεί ο ράπερ στον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Γεωργούλη να βρίσκεται δίπλα τους.

Βεβαίως, δεν παίρνουμε όρκο τι ακριβώς κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, αν και έδειξε να γνωρίζει και αυτός το τραγούδι που έχει γίνει φαινόμενο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share