Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα Δημοκρατία: «Η ανοχή είναι συνενοχή» βολές στον Αλέξη Τσίπρα!

Ήρθε η ανακοίνωση της αντιπολίτευσης!

15 Μαΐου 2019 12:42
Νέα Δημοκρατία: «Η ανοχή είναι συνενοχή» βολές στον Αλέξη Τσίπρα!

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και ανομίας! Αιχμές στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

«Επίθεση σε σπίτι πρέσβη. Νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Καμμένα αυτοκίνητα δημοσιογράφων. Γιάφκες στα Πανεπιστήμια. Πορείες συμπαράστασης στον Κουφοντίνα. Θα σας το πούμε απλά κ. Τσίπρα: Η ανοχή είναι συνενοχή», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η ανοχή είναι συνενοχή» επισημαίνει στον πρωθυπουργό με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και ανομίας των τελευταίων ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε τα ξημερώματα ο Ρουβίκωνας στην οικία του Τζέφρι Πάιατ είναι το τελευταίο κρούσμα ανομία σε μια «αλυσίδα» παρόμοιων περιστατικών, πολλά από τα οποία σχετίζονται με την άρνηση παροχής άδειας στο καταδικασμένο τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Νέα Δημοκρατία: Τροπολογία για επαναφορά του ΦΠΑ στο 13% σε όλα τα προϊόντα εστίασης!

Τροπολογία για επαναφορά του ΦΠΑ στο 13% σε όλα τα προϊόντα εστίασης από την Νέα Δημοκρατία! Αφορά την επαναφορά του ΦΠΑ από το 24% στο 13%!

Εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο εισηγητής Γιάννης Βρούτσης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει αυτή την τροπολογία και «όχι την κουτσουρεμένη που έφερε η κυβέρνηση και δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον το 55% των προϊόντων της εστίασης».

Τροπολογία για την επαναφορά του ΦΠΑ από το 24% στο 13% συνολικά σε όλα τα προϊόντα εστίασης (καφέ, αναψυκτικά, ροφήματα κ.ά), κατέθεσε η ΝΔ στο νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Βρούτσης, με αυτή τη ρύθμιση επιστρέφει ο ΦΠΑ στα επίπεδα του 2014, όταν η ΝΔ τον είχε μειώσει σε αυτά τα επίπεδα στην εστίαση και ο ΣΥΡΙΖΑ τον έφτασε 24%. Τώρα, όπως πρόσθεσε, η ΝΔ ζητεί από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί αν την κάνει δεκτή και κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να την ψηφίσουν «ώστε να ανακουφιστεί η οικονομία, να ξαναπάρει αέρα και οξυγόνο το σύνολο των επιχειρήσεων».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share