Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Απίστευτες δηλώσεις Κοτζιά: "Βούλωσέ το Χουντικέ και άκου"

Τι συνέβη;

13 Μαΐου 2019 17:22
Απίστευτες δηλώσεις Κοτζιά:

Εκτός εαυτού ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μόναχο

Tην έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά προκάλεσαν αποδοκιμασίες Ελλήνων της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου ήταν ομιλητής.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πολίτες που παρευρίσκονταν στην αίθουσα εξέφρασαν την διαφωνία τους, διακόπτοντάς τον.

Ο κ. Κοτζιάς εκνευρίστηκε, χαρακτηρίζοντας τους διαφωνούντες «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς, ενώ χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως: «άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το κι άκου».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών μάλιστα υποστήριξε ότι οι πολίτες, μέλη Μακεδονικoύ συλλόγου, τον απείλησαν.

Η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος Μακεδόνων Μοναχού και Περιχώρων, στην οποία αναφέρει:

«Σε μία από τις μικρότερες αίθουσες του ξενοδοχείου Eden Wolf και με την έντονη παρουσία οπαδών του Συριζα, ξεκίνησε χθες Κυριακή 12.05.2019 ώρα 5μμ στο Μόναχο, η διάλεξη με ομιλητή τον τέως υπουργό εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από 3,5 περίπου ώρες.

Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων έδωσε το παρόν εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του με τη Συμφωνία των Πρεσπών και θέτοντας αρκετά ερωτήματα στον υπουργό, πολλά από τα οποία δυστυχώς δεν απαντήθηκαν.

Κατά το τέλος των ερωτήσεων και ειδικότερα στην ερώτηση σχετικά με τη μήνυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων – ΠΟΣΠΜ και άλλων φορέων κατά του κ. Κοτζιά για εσχάτη προδοσία, τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον υπουργό να χάνει παντελώς την ψυχραιμία του, να αποκαλεί ακροδεξιούς, φασίστες και χουντικούς τα παρευρισκόμενα μέλη του ΔΣ και τελικά να διατάσσει την απομάκρυνσή τους από την αίθουσα. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απαξιωτικές για μία διάλεξη διαλόγου.

Κάτω από απειλές, γιουχαρίσματα και σπρωξίματα από παρευρισκόμενους οπαδούς του Σύριζα τα μέλη του ΔΣ «πετάχτηκαν» με την κυριολεξία της λέξεως έξω από την αίθουσα.

Δυστυχώς η πάγια τακτική του κυβερνώντος κόμματος της "αλλαζονικής φασιστοποίησης" όλων των διαφωνούντων επιβεβαιώθηκε χθες για ακόμα μια φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Σύλλογος Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων».

Αποδοκίμασαν άγρια υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία! - «Στόχος» έγιναν Γιαννούλης και Αρβανίτης!

Αποδοκίμασαν άγρια υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία! - «Στόχος» έγιναν Γιαννούλης και Αρβανίτης!

Κύμα άγριων αποδοκιμασιών, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, δέχονται ολοένα και περισσότερα στελέχη και υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που περιοδεύουν στην Μακεδονία.

Τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη αντιλαμβάνονται, με πικρό τρόπο, ότι επιβεβαιώνονται οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία έχουν πάρει την κατιούσα μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Εξ ου και οι περιοδείες γίνονται τις περισσότερες φορές με ισχυρή αστυνομική προστασία.

Το τελευταίο διάστημα οι αποδοκιμασίες κατά υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενταθεί: Κατά του Νίκου Παππά στο Κιλκίς αλλά και στην Βέροια, κατά της Αφροδίτης Σταμπουλή στις Σέρρες, κατά του Νίκου Βούτση στη Θεσσαλονίκη, κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Δράμα, στην Κατερίνη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κατά του βουλευτή Χάρη Τζαμακλή, κατά του Παύλου Πολάκη στη Χαλκιδική και πολλές ακόμη, μέχρι εκείνες κατά του Γιώργου Βαρεμένου στην μακρινή Μελβούρνη από ομογενείς.

Παρά ταύτα, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, επιμένουν ότι όσοι αντιδρούν και προπηλακίζουν ή υβρίζουν είναι ακροδεξιοί και νεοναζιστές.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share