Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επική γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ: Το προεκλογικό σποτ με τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά που απέσυρε άρον άρον!

Ασύλληπτη γκάφα!

11 Μαΐου 2019 10:00
Επική γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ: Το προεκλογικό σποτ με τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά που απέσυρε άρον άρον!

Σε μια ασύλληπτη γκάφα υπέπεσαν οι ιθύνοντες του πρώτου προεκλογικού τηλεοπτικού σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών 2019.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ για τις εκλογές 2019 το οποίο η Κουμουνδούρου έστειλε και με δελτίο Τύπου, έχει τίτλο «Η δύναμη των Ελλήνων» και απεικονίζει σπουδαίες προσωπικότητες της χώρας και στιγμές από την ελληνική ιστορία: Από την επανάσταση του 1821 μέχρι την εθνική αντίσταση. Και από τον εμφύλιο μέχρι το Πολυτεχνείο.

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Φλώρινα! Αποδοκίμασαν ιερέα στα εγκαίνια υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Ιωάννης Καποδίστριας, Ελευθέριος Βενιζέλος, Αρης Βελουχιώτης, Νίκος Ζαχαριάδης, Κώστας Βάρναλης, Γιάννης Ρίτσος, Κώστας Καρυωτάκης, Νίκος Καζαντζάκης, Νίκος Μπελογιάννης, Νίκος Πλουμπίδης, Γεώργιος Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Λεωνίδας Κύρκος αλλά και Οδυσσέας Ελύτης, Μάνος Λοΐζος, Χάρι Κλύνν, Νίκος Ξυλούρης, Γιάννης Τεμπονέρας, είναι μερικές από αυτές που απεικονίζονται και εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Στο τέλος, φυσικά υπάρχει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του σποτ δεν πρόσεξαν – ούτε κάποιος από το κομματικό απαράτ – ότι ανάμεσα τις μεγάλες προσωπικότητες περιλαμβάνεται και ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς - απηνής πολέμιος της Αριστεράς.

Μόλις έγινε το σχετικό «σούσουρο» στα social media το βίντεο κατέβηκε κακήν-κακώς αν και πρόλαβε να παίξει στην ΕΡΤ δύο φορές.

Εκλογές 2019: Τι ισχύει για αυτούς που θα κληθούν να είναι μέλη της εφορευτικής επιτροπής και δεν παρουσιαστούν;

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου πρόλαβαν να το «σώσουν» και να διατυμπανίσουν την γκάφα της Κουμουνδούρου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share