Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Είχε έμπνευση ο Πάνος Καμμένος: "Έκανε" τον Θεοχαρόπουλο...Κουντουρά!

Φοβερό τρολάρισμα από τον πρώην υπουργό....

7 Μαΐου 2019 12:26
Είχε έμπνευση ο Πάνος Καμμένος:

Φοβερό τρολάρισμα από τον πρώην υπουργό στο Twitter. ο λόγος; Η εκλογή του νέου υπουργού τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Έμπνευση φαίνεται να είχε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος με photoshop άλλαξε μια φωτογραφία της Έλενας Κουντουρά και "έβαλε" τον Θανάση Θεοχαρόπουλο!

Μία φωτογραφία της Ελενας Κουντουρά που είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος για να τρολάρει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. Πρόκειται για τη φωτογραφία από την επίσκεψη Κουντουρά στη Σαουδική Αραβία στην οποία ή τότε υπουργός είχε φορέσει μαντίλα. Ο πρώην συνοδοιπόρος του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε το Photoshop για να βάλει στη θέση της Κουντουρά τον Θεοχαρόπουλο και να συνοδεύσει την ανάρτηση από το εξής σχόλιο: Αραβική σοφία «οποίος δίνει ξένη έδρα παίρνει καρέκλα όποια δίνει καρέκλα κρατά την ξένη έδρα» .


Και αυτή είναι η αρχική εικόνα:

Το μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο Twitter είναι όλο...νόημα!

Ο Πάνος Καμμένος προκαλεί κάθε φορά που κάνει ανάρτηση και αυτή είναι μια ακόμα φορά! Στο Twitter ανέβασε ο Πάνος Καμμένος μια καινούρια φωτογραφία όλο νόημα...για την αχαριστία!

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία του στο twitter όπου ποζάρει δίπλα σε μια ρήση του Ιωαννίνων Σπυρίδωνα και λέει: «Υπάρχει εν αμάρτημα του οποίου ουδεμία ποτέ δεν υπάρχει συγχώρησις. Η αχαριστία».


 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share