Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου όπου έκανε διακοπές ο πρωθυπουργός!

Θύελλα πολιτικών αντιδράσεων!

7 Μαΐου 2019 11:18
Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου όπου έκανε διακοπές ο πρωθυπουργός!

Θύελλα πολιτικών αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα, τον περασμένο Αύγουστο, στο πολυτελές σκάφος Odyssey London, της Κατερίνας Παναγοπούλου, μόλις λίγες ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ποιο είναι όμως το Odyssey London; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marinetraffic.com που ειδικεύεται στα πλοία, το συγκεκριμένο σκάφος είναι συνολικού μήκους 34 μέτρων και πλάτους επτά ενώ ναυπηγήθηκε το 2008.

Υπενθυμίζεται ότι το σκάφος παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό από τον σύζυγο της Κατερίνας Παναγοπούλου, Περικλή, όπως η ίδια η κυρία Παναγοπούλου παραδέχθηκε καθώς διαπίστωσε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν κουρασμένος και θα έπρεπε να ξεκουραστεί.

Δείτε τις φωτογραφίες από την υπερπολυτελή θαλαμηγό που πέρασε τις διακοπές του τον Αύγουστο του 2018 ο Αλέξης Τσίπρας.

Σάλο προκαλούν οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα: Διακοπές σε υπερπολυτελές σκάφος!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κάνει διακοπές σε σκάφος έχουν προκαλέσει έναν "μικρό σάλο"!

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει ο δημοσιογράφος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share