Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο Twitter είναι όλο...νόημα!

Θα συζητηθεί για μια ακόμα φορά!

6 Μαΐου 2019 13:51
Το μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο Twitter είναι όλο...νόημα!

Ο Πάνος Καμμένος προκαλεί κάθε φορά που κάνει ανάρτηση και αυτή είναι μια ακόμα φορά! Στο Twitter ανέβασε ο Πάνος Καμμένος μια καινούρια φωτογραφία όλο νόημα...για την αχαριστία!

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία του στο twitter όπου ποζάρει δίπλα σε μια ρήση του Ιωαννίνων Σπυρίδωνα και λέει: «Υπάρχει εν αμάρτημα του οποίου ουδεμία ποτέ δεν υπάρχει συγχώρησις. Η αχαριστία».

Κι αυτό γιατί θα αναρωτιούνται όλοι σε ποιον αναφέρεται. Στην Έλενα Κουντουρά που άφησε σήμερα το υπουργείο Τουρισμού για να γίνει ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;

Και φυσικά τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για το αν αποδέκτης της αιχμής είναι η κα Έλενα Κουντουρά, ή ο πρωθυπουργός και μέχρι πρότινος άνθρωπος με τον οποίο συγκυβερνούσε ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε την ανάρτηση:

Ανοίγει η κοινοβουλευτική αυλαία - Ποια είναι τα νέα νομοσχέδια!

Η νοµοθετική κινητικότητα πάντως αναµένεται να επισκιαστεί, καθώς θέσεις µάχης λαµβάνουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση εν αναµονή της «γαλάζιας» πρότασης µοµφής κατά Πολάκη, την οποία ο πρωθυπουργός έχει προαναγγείλει πως θα µετατρέψει σε ψήφο εµπιστοσύνης.

Η µεν κυβέρνηση δροµολογεί µέσα στον Μάιο την ψήφιση πακέτου θετικών µέτρων, επιχειρώντας δυναµική επίθεση στο οικονοµικό αλλά και το κοινωνικό πεδίο, η δε αντιπολίτευση είναι αποφασισµένη να ρίξει σποτ-λάιτ στον Παύλο Πολάκη µε την κατάθεση πρότασης µοµφής σε βάρος του και ταυτόχρονα να «προλάβει στη στροφή» την όποια θετική επέλαση µε την κατάθεση τροπολογίας για τη µείωση του αφορολόγητου. Βουλευτική τροπολογία για το αφορολόγητο κατέθεσε ήδη το ΚΚΕ.

Τον δρόµο για το Κοινοβούλιο παίρνουν διαδοχικά µετά τη ρύθµιση για τις 120 δόσεις άλλα τέσσερα νοµοσχέδια από τα υπουργεία Μεταφορών, Οικονοµίας, Υγείας, και Προστασίας του Πολίτη. Στο νοµοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας -όπου πρόκειται να µπει η πολυαναµενόµενη ρύθµιση- θα συµπεριληφθούν και σειρά άλλων ευνοϊκών διατάξεων για εργασιακά και ασφαλιστικά θέµατα, µεταξύ αυτών: κατάργηση του ηλικιακού ορίου στις συντάξεις χηρείας, αύξηση του ποσοστού αναπλήρωσης για τον ζώντα σύζυγο αλλά και η πολύ σηµαντική εισαγωγή της λεγόµενης έννοιας του «βάσιµου λόγου» στις απολύσεις.

Στις επιτροπές
Ηδη συζητείται στις επιτροπές και θα ψηφιστεί άµεσα το νοµοσχέδιο του υπουργείου Υποδοµών και Μεταφορών για τον διεθνή αερολιµένα Ηρακλείου Κρήτης. Θα ακολουθήσουν νοµοσχέδια του υπουργείου Οικονοµίας αρχικά για ένα ακόµη πακέτο θετικών µέτρων, που θα σχηµατοποιηθεί οριστικά άµεσα αφού η πρώτη συζήτηση έγινε ήδη στη συνάντηση του πρωθυπουργού µε τους κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη. Επίσης και ενώ το νοµοσχέδιο για το ΓΕΜΗ (Γενικό Εµπορικό Μητρώο) βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση, ετοιµάζεται άλλο ένα οικονοµικό νοµοσχέδιο για την αντιµετώπιση της γραφειοκρατίας όσον αφορά τις ανώνυµες εταιρείες. Ο προγραµµατισµός λέει ότι αµέσως µετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης τον δρόµο για τη Βουλή θα πάρουν ρυθµίσεις του υπουργείου Υγείας για τα νοσοκοµεία και νοµοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το Εθνικό Σύστηµα Πολιτικής Προστασίας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share