Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλο προκαλούν οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα: Διακοπές σε υπερπολυτελές σκάφος!

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

6 Μαΐου 2019 08:52
Σάλο προκαλούν οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα: Διακοπές σε υπερπολυτελές σκάφος!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κάνει διακοπές σε σκάφος έχουν προκαλέσει έναν "μικρό σάλο"!

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε, οι φωτογραφίες είναι από τις καλοκαιρινές διακοπές του πρωθυπουργού το 2018.

Δυο φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι απεικονίζουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος, δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στην ανάρτηση του δημοσιογράφου αντέδρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αναδημοσιεύει στο twitter τις φωτογραφίες και ζητά απαντήσεις για τις φερόμενες διακοπές του πρωθυπουργού με σκάφος. Ο κ.Γεωργιάδης ρωτά σε ποιόν ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ.Τσίπρας.

Εκτακτή προσγείωση για τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Στο Ηράκλειο προσγειώθηκε τελικά το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εξαιτίας των ισχυρών Νότιων ανέμων που έπνεαν, το πρωί της Κυριακής, στα Χανιά και οι οποίοι έχουν προκαλέσει και άλλα προβλήματα στις πτήσεις.

Το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο επρόκειτο να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όμως οι ισχυροί άνεμοι κατέστησαν υποχρεωτική την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας προσγειώθηκε στο Ηράκλειο πριν τις 11:30 το πρωί και ο ίδιος μεταφέρεται οδικώς στα Χανιά και ειδικότερα στο Δήμο Αποκωρόνου, στον οποίο και πρόκειται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Παράλληλα, ο πρώτος πολίτης της χώρας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της επαρχίας Αποκορώνου.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, ωστόσο, εξαιτίας της καθυστέρησης της άφιξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Χανιά, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση.
Αφότου ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, αναμένεται να αναχωρήσει για το Ηρώο Πεσόντων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει προσκλητήριο πεσόντων και θα κατατεθεί στέφανο από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share