Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Πρόκειται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη της Έλενας Κουντουρά!

Δέχθηκε την παραίτηση της!

3 Μαΐου 2019 15:18
Αλέξης Τσίπρας: Πρόκειται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη της Έλενας Κουντουρά!

Πρόκειται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη της Έλενας Κουντουρά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας! Η Έλενα Κουντουρά αποφάσισε να παραιτηθεί και ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε την παραίτηση της!

Ο κ. Τσίπρας είχε επικοινωνία με την κ. Κουντουρά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ευχαρίστησε για το πετυχημένο έργο της και τη συμβολή της στην εδραίωση της Ελλάδας ως παγκόσμιο τουριστικό προορισμό.

Ο αντικαταστάτης της κυρίας Κουντουρά θα οριστεί μετά την επιστροφή του κ. Τσίπρα από την Κρήτη.

Δεκτή έγινε από τον πρωθυπουργό η παραίτηση της Έλενας Κουντουρά από το υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να ασχοληθεί με την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

Σαρώνει προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη!

Λόγω των εκλογών που έρχονται ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει την περιοδεία του που σαρώνει την Κρήτη!

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, στις 11:00, ο κ. Τσίπρας θα επιθεωρήσει την πορεία ολοκλήρωσης του έργου στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς, ενώ στη συνέχεια θα εγκαινιάσει το τμήμα του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, Γούβες – Χερσόνησος και το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το δήμο Αρχανών Αστερουσίων! Περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, 02.05.2019, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα κάνει και ομιλία μια μέρα μετά στα Χανιά.

Στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στην οποία θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εθνικού Σταδίου Χανίων.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share