Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε ποια σημεία της χώρας θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί;

Δεν θα είναι εντός Αθηνών οι περισσότεροι!

27 Απριλίου 2019 16:11
Σε ποια σημεία της χώρας θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί;

Σε ποια σημεία της χώρας θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί; Εκτός Αθηνών θα δούμε τους πιο πολλούς!

Μετά την Κίνα, ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στην Κρήτη, όπου βρίσκεται ήδη η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το Φανάρι όπου βρέθηκε, πήγε στην Τήνο, νησί το οποίο επισκέπτεται συχνά και εκεί θα περάσει οικογενειακά την Ανάσταση. Αντίθετα, στην Αθήνα επέλεξαν να μείνουν η Φώφη Γεννηματά και ο Βασίλης Λεβέντης.

Στον Δραπανιά Κισσάμου βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα κάνει Ανάσταση στη Λιβαδειά.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, όπου το βράδυ της Μ. Παρασκευής παρακολούθησε την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου.

Στην Κνωσό για τις ημέρες του Πάσχα η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα!

Τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, την ώρα που ο κ. Τσίπρας ταξίδευε για την Κίνα!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr η Μπέτυ Μπαζιάνα επιδίωξε να περάσει απαρατήρητη με μία λιτή και κομψή εμφάνιση και χωρίς «τυμπανοκρουσίες», ανάμεσα στα πολυάριθμα γκρυπ των τουριστών.

Συγκεκριμένα φορούσε λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ ήταν προσιτή και χαμογελαστή κατά την ξενάγηση.

Μάλιστα, μαζί με τα παιδιά της κι άλλη μία γυναίκα που την συνόδευε, έκοψαν το εισιτήριό τους και περίμεναν κανονικά τη σειρά τους!

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού
Η σύζυγος του πρωθυπουργού έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, συνομίλησε με εργαζόμενους στο Μινωικό Ανάκτορο για τις συνθήκες της εργασίας και αποχώρησε με τον ίδιο διακριτικό τρόπο, ευχόμενη “καλό Πάσχα” στο προσωπικό του αρχαιολογικού χώρου και σε όσους την αναγνώρισαν.

Έφτασε στο Πεκίνο ο Αλέξης Τσίπρας!

Στο Πεκίνο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα συμμετάσχει στο δεύτερο φόρουμ υψηλού επιπέδου της Πρωτοβουλίας του «Δρόμου του Μεταξιού» (Belt & Road Initiative).

Στο φόρουμ συμμετέχουν συνολικά 150 χώρες, οι 37 εκ των οποίων εκπροσωπούνται σε επίπεδο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, αλλά και εκπρόσωποι από 90 και πλέον διεθνείς οργανισμούς. Οι δε συμμετέχοντες ανέρχονται σε περίπου 5.000.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα είναι παρών στην επίσημη τελετή έναρξης του φόρουμ το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, που θα εγκαινιάσει με ομιλία του ο πρόεδρος της Κίνας και στη συνέχεια θα κάνει παρέμβαση στην Ολομέλεια Διαλόγου Υψηλού Επιπέδου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο κ. Τσίπρας θα παρακαθίσει σε γεύμα με το μέλος της Διαρκούς Επιτροπής και του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΚ Wang Yang, θα ακολουθήσουν διμερείς συναντήσεις με τον Κινέζο Πρωθυπουργό, Li Keqiang (15:30 τοπική) και με τον Κινέζο Πρόεδρο, Xi Jinping (17:00 τοπική) και στις 19:30 θα παραβρεθεί στο επίσημο δείπνο του φόρουμ.

Την επόμενη μέρα, Μ. Σάββατο, ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στην 1η Στρογγυλή Τράπεζα ηγετών, με θέμα: «Ενίσχυση της Συνδεσιμότητας για την εξεύρεση νέων μορφών ανάπτυξης».

Στο επίκεντρο των επαφών που θα έχει ο πρωθυπουργός στην κινεζική πρωτεύουσα θα βρεθεί η περαιτέρω εμβάθυνση της ελληνοκινεζικής συνεργασίας και η ενίσχυση των κινεζικών επενδύσεων, κατά την επόμενη περίοδο, ιδιαίτερα στην υψηλή τεχνολογία, στα logistics και στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Στο Πεκίνο, είχε από το πρωί συναντήσεις με συμμετέχοντες στο φόρουμ αλλά και τοπικούς αξιωματούχους, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην κινεζική πρωτεύουσα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share