Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Γιάννης Μπουτάρης: "Αφήστε τα γίδια ελεύθερα..." Η πρωτότυπη ευχή του για το Πάσχα!

Όντως;

25 Απριλίου 2019 20:44
Γιάννης Μπουτάρης:

Πρωτότυπο ήταν το μήνυμα που ευχήθηκε Καλό Πάσχα μέσω του Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά το «αντίο» που είπε στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνάντησης σήμερα, ο Γιάννης Μπουτάρης δημοσίευσε την πρωτότυπη ευχητήρια κάρτα του για το Πάσχα.

"Αφήστε τα γίδια ελεύθερα!", είναι το μήνυμα στην ευχετήρια κάρτα του Γιάννη Μπουτάρη, που συνοδεύεται από σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος και… πέντε γίδια.

Γιάννης Μπουτάρης

Ενοχλημένος ο Γιάννης Μπουτάρης: Πολιτική για μένα τέλος!

Ευχές στους Θεσσαλονικείς για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο δημαρχιακό μέγαρο.

Ο κ.Μπουτάρης, ερωτηθείς για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για ενδεχόμενη στήριξη σε κάποιον υποψήφιο, απάντησε: «Εκτός από τη συναισθηματική συμπάθεια που έχω προς την ομάδα του Πέτρου Λεκάκη δεν είμαι αυτός που θα δώσω οδηγίες. Θα πρέπει να γίνουν συμπράξεις. Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος».

Με αφορμή τις τελευταίες συνεδριάσεις, που δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας και σχολιάζοντας το πώς θα διοικηθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης έως τις 31 Αυγούστου ο κ.Μπουτάρης είπε: "Ο δήμος πρέπει να διοικηθεί. Το φαινόμενο που παρουσιάστηκε και δεν υπήρχε απαρτία σε δυο συνεδριάσεις είναι εξαιρετικά λυπηρό. Δείχνει ασέβεια προς τους ψηφοφόρους. Η δουλειά του δημοτικού συμβούλου είναι να έρχεται στα δημοτικά συμβούλια ένα απόγευμα κάθε 15 μέρες".

Τέλος, δημοσίευμα διέψευσε οποιαδήποτε στήριξη προς το κόμμα των Ελλήνων Ριζοσπαστών. "Με ενόχλησε διότι δεν έχω καμία ιδεολογία ή συνάφεια με την πολιτική των Ελλήνων Ριζοσπαστών και λυπάμαι που ο ίδιος ο Σάββας Τσιτουρίδης δέχτηκε να μεταχειρίζονται το όνομα μου".

Γ. Μπουτάρης: "Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας! Όταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό!"

Γ. Μπουτάρης:

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη στην παρουσίαση της κίνησης τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, της κυρίας Διαμαντοπούλου, του κ. Ραγκούση και του κ. Φλωρίδη.

O Γιάννης Μπουτάρης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε: "Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας γιατί όταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό".Αναφερόμενος στο πολιτικό σύστημα είπε: "Πάμε για μία καινούρια Ελλάδα. Και με σαλαμούρα το καινούριο δεν γίνεται. Είμαστε όλοι με χάπια. Πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε τα καινούρια. Νέοι είμαστε ακόμα".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γαμπρός ο Γιάννης Μπουτάρης (Photo)

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψε ο Γιάννης Μπουτάρης!

Δείτε περισσότερα θέματα πολιτικής στο Athensmagazine.gr!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share