Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αρκάς: To νέο σκίτσο για τον μικρό πρωθυπουργό και τον πίθηκο υπουργό!

Σχολίασε την επικαιρότητα για άλλη μια φορά!

24 Απριλίου 2019 10:20
Αρκάς: To νέο σκίτσο για τον μικρό πρωθυπουργό και τον πίθηκο υπουργό!

Με ένα νέο σκίτσο ο Αρκάς σχολίασε την επικαιρότητα για άλλη μια φορά και αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Να σας θυμίσουμε οτι κ. Πολάκης είχε γράψει στο Facebook: «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι : (όπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!»

Ο Αρκάς επανέφερε ένα σκίτσο στο οποίο ο μικρός πρωθυπουργός αναφέρεται σε κάποιον υπουργό που φαίνεται να μην τον έχει αγγίξει η θεωρία της εξέλιξης. «Πες μας τι δείχνει αυτή η εικόνα» λέει η δασκάλα στον μικρό πρωθυπουργό. «Δεν ξέρω, αλλά αυτόν κάποια μέρα θα τον υπουργοποιήσω» απαντά, δείχνοντας έναν πίθηκο.

Αρκάς: Tα νέα του σκίτσα για τον «διάτρητο» Τσίπρα!

Μια φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της συνέντευξής του ενέπνευσε τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά να επιστρέψει με δύο νέα σκίτσα!

«Εμείς κύριε Χατζηνικολάου είμαστε ανοιχτοί, διάτρητοι, να έρθουν όλοι να δουν τους λογαριασμούς μας, να δούνε το πώς ζούμε, πού βρισκόμαστε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας.

Σε λίγες ώρες, τα δύο σκίτσα έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes και εκατοντάδες κοινοποιήσεις στο Facebook, όπου και δημοσιεύτηκαν.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share