Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα Δημοκρατία: Έλλειψη ψυχραιμίας του Αλέξη Τσίπρα και επίθεση στον Παύλο Πολάκη!

Τι εκτιμά η Νέα Δημοκρατία;

24 Απριλίου 2019 08:48
Νέα Δημοκρατία: Έλλειψη ψυχραιμίας του Αλέξη Τσίπρα και επίθεση στον Παύλο Πολάκη!

Η Νέα Δημοκρατία μετά την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη έφερε αναταραχές στο πολιτικό σκηνικό..Σάλο βέβαια προκάλεσε η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Παύλο Πολάκη.. Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία έχει μάλλον έλλειψη ψυχραιμίας..

Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν πάντως ότι η κάλυψη που παρείχε στον υπουργό του ο κ. Τσίπρας είναι ένα ακόμη δείγμα έλλειψης ψυχραιμίας στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ενώ τακτικά η πρωτοβουλία Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός έχει «υιοθετήσει» πολιτικά τον κ. Πολάκη. Κι αυτό ακριβώς θα φανεί, όπως λένε από την οδό Πειραιώς, στην κοινοβουλευτική διαδικασία, όπου ο κ. Τσίπρας θα υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, παρά τις αντιρρήσεις και τις φωνές εναντίον του που προέρχονται πλέον και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτως ή άλλως, στη ΝΔ δεν θ’ άφηναν αναξιοποίητο το… δώρο που τους προσέφερε ο κ. Πολάκης και το οποίο δεν είναι άλλο από την αλλαγή της ατζέντας και η αδυναμία του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα στο δημόσιο διάλογο. Η απόφαση, εξάλλου, του πρωθυπουργού να μετατρέψει τη διαδικασία σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του είναι ξεκάθαρο για το επιτελείο της οδού Πειραιώς ότι στοχεύει στη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με αφορμή (και) τις δηλώσεις Πολάκη πληθαίνουν τα διαλυτικά φαινόμενα στο δρόμο προς τις εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα και στην εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ στο Ζάππειο για την υποψηφιότητα του Μάνφρεντ Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν. «Υπάρχουν πολλοί άξιοι νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στο στίβο της πολιτικής με κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση, που δεν θα τους στερήσει κανείς λασπολόγος του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον κ. Βέμπερ από τις επιθέσεις που δέχεται κι εκείνος από τον κ. Τσίπρα και κυβερνητικά στελέχη. Το κεντρικό μήνυμα και των δύο, άλλωστε, ήταν ότι θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων το λαϊκισμό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με τον πρόεδρο της ΝΔ να εμφανίζεται πιο ενθουσιώδης και να υποστηρίζει πως «θα τους κατατροπώσουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία που έχουν οι ευρωεκλογές και το αποτέλεσμά τους και για τις εθνικές εκλογές. «Είναι οι πρώτες εκλογές μετά από τέσσερα χρόνια κι οι Έλληνες έχουν την ευκαιρία ν’ απαντήσουν σε όσα υπέμειναν αυτά τα χρόνια: ψέματα, φόρους, θεσμικές εκτροπές, ταπείνωση με το εθνικό σφάλμα των Πρεσπών», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας πως «θ’ απαντήσουν (οι Έλληνες) με δύο λέξεις: ‘ως εδώ’. Και με μία ψήφο στη ΝΔ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας» κατέληξε, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο».

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα Βέμπερ, τόνισε ότι στηρίζει το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ και κυρίως την απαίτηση να μειωθούν οι στόχοι για τα πλεονάσματα. «Οι Έλληνες έχουμε κάθε λόγο να βρεθεί αύριο σε κορυφαία θέση ένας σύμμαχος της Ελλάδας, συμπαραστάτης της ΝΔ και προσωπικός μου φίλος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη!

Πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη μετά το Πάσχα, προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Αφορμή στάθηκε η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη μέσω Facebook στο γνωστό του ύφος, κατά του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Παύλος Πολάκης κατά Στέλιου Κυμπουρόπουλου: ''Ντροπή και κρίμα γι'αυτά που λες''!

Επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή μία φράση του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ TO 895 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος για τη «μαφία του Κορυδαλλού» Χίος: Χρησιμοποιούσε βλήμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου για να στηρίζει την πόρτα του σπιτιού του «Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι ετςι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook απαντώντας σε μία φράση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, όπου υποστήριζε ότι δε θέλησε ποτέ χάρες, παρά ίσες ευκαιρίες.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share