Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Ο Αλέξης Τσίπρας «σηκώνει το γάντι» στην πρόταση μορφής της Νέας Δημοκρατίας! - Ο Πολάκης είναι αψύς σαν Σφακιανός!

Μετατρέπω την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης!

23 Απριλίου 2019 13:28
Ο Αλέξης Τσίπρας «σηκώνει το γάντι» στην πρόταση μορφής της Νέας Δημοκρατίας! - Ο Πολάκης είναι αψύς σαν Σφακιανός!

Την δική του απάντηση στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας και την προαναγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χαρίζοντας απλόχερα την στήριξη του στον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη!

Κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται το ύφος των Σφακιανών, που είναι αψείς, είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή, προσφέροντας απλόχερα κάλυψη στις πρωτοφανείς ύβρεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εναντίον του Στέλιου Κιμπουρόπουλου.

«Οποτεδήποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, θα μετατρέψω την συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης, να μιλήσουμε για τα μεγάλα και τα κρίσιμα» είπε ο κ. Τσίπρας απαντώντας στην προαναγγελία του προέδρου της ΝΔ ότι μετά το Πάσχα θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Να απαντήσετε γιατί θέλετε να καταργήσουμε επιδόματα και δώρο Χριστουγέννων» συνέχισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

Αλέξης Τσίπρας

Και λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας ξαναπήρε τον λόγο και είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δεν έρχεται στα ντιμπέιτ, δεν έρχεται και στη Βουλή. Θα απαντήσω στον κ. Τζαβάρα».

«Δεν θα συζητήσουμε για τον Πολάκη, θα συζητήσουμε για τους πολλούς» τόνισε ο κ. Τσίπρας που χαρακτήρισε την απόφαση του κ. Μητσοτάκη για κατάθεση πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σαν «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό».

Παύλος Πολάκης

Ευρωεκλογές: Ο Αλέξης Γεωργούλης και επίσημα στον... ΣΥΡΙΖΑ!

Επίσημα, από τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσιάστηκε ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης στην λίστα του κυβερνώντος κόμματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Όταν ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το όνομα του ηθοποιού ακούστηκε και το… πιο δυνατό χειροκρότημα!

Αλέξης Τσίπρας

Συγκεκριμένα, όταν έφτασε η στιγμή να παρουσιάσει τον γνωστό ηθοποιό, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε χιούμορ για το… κοινό τους όνομα, λέγοντας συγκεκριμένα: "Αν και κάποιοι είπαν ότι δεν χωρούν πολλοί Αλέξηδες, εντούτοις εγώ είμαι μεγαλόψυχος! Θα καλέσω τον Αλέξη τον Γεωργούλη, έναν από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, στην πρώτη γραμμή για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας του πολιτισμού στην Ευρώπη".

Ο Αλέξης Γεωργούλης άκουγε τον πρωθυπουργό και όταν ο τελευταίος τελείωσε την φράση του, τον πλησίασε και τον αγκάλιασε, ενώ τα χαμόγελα… έδιναν κι έπαιρναν.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share