Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Παύλος Πολάκης κατά Στέλιου Κυμπουρόπουλου: ''Ντροπή και κρίμα γι'αυτά που λες''!

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο προσωπικό του προφίλ

23 Απριλίου 2019 09:21
Παύλος Πολάκης κατά Στέλιου Κυμπουρόπουλου: ''Ντροπή και κρίμα γι'αυτά που λες''!

Επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή μία φράση του. ΜΟΙΡΑΣΟΥ TO 895 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος για τη «μαφία του Κορυδαλλού» Χίος: Χρησιμοποιούσε βλήμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου για να στηρίζει την πόρτα του σπιτιού του «Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι ετςι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook απαντώντας σε μία φράση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, όπου υποστήριζε ότι δε θέλησε ποτέ χάρες, παρά ίσες ευκαιρίες.

Υπουργείο Υγείας: Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι καθαρίστριες- «Αρλούμπας ο Πολάκης»

Υπουργείο Υγείας: Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι καθαρίστριες- «Αρλούμπας ο Πολάκης»

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι καθαρίστριες στο «Δρομοκαΐτειο».Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας», ενώ σε άλλο πανό οι καθαρίστριες γράφουν «μας σταυρώνουν», «μας σουβλίζουν», «χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια».

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι καθαρίστριες!

Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας»

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι καθαρίστριες!
Σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει ότι πριν από ένα μήνα, σε συγκέντρωση των καθαριστριών έξω από το υπουργείο Υγείας, ο Παύλος Πολάκης «δεσμεύτηκε ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις τους προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα νοσοκομεία της Αττικής τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων. Πέρασε ένας μήνας και η τελική απόφαση της κυβέρνησης είναι η απόλυση των καθαριστριών»

Πολάκης: «μόνο εγώ σας νοιάζομαι»- To σόου προς τις καθαρίστριες!

«Σταμάτα μωρέ, το βρήκες το υπουργείο» είπε απαξιωτικά στον πρόεδρο των εργαζόμενων, αρνούμενος να τον ακούσει.
Νέο σόου από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, που πήρε τη ντοντούκα να πει στους εργαζόμενους πως μόνο αυτή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

Πολάκης: «μόνο εγώ σας νοιάζομαι»- To σόου προς τις καθαρίστριες!

Διαβάστε επίσης: Παύλος Πολάκης: Με επίθεση και υπονοούμενα απάντησε στον Διονύση Σαββόπουλο! - «Εγώ ξέρω από πρόβατα, εσύ από... »

Αυτή τη φορά ο κύριος Πολάκης απευθύνθηκε στις καθαρίστριες που έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Υγείας και ζητούν να μην απολυθούν όταν λήξουν οι συμβάσεις τους. Εκεί βρίσκονται και τα σωματεία τους, όπως και η ΠΟΕΔΗΝ, με τον πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος έχει στραφεί και δικαστικά κατά του Παύλου Πολάκη.

Περίπου στις 11 το πρωί έφτασε ο υπουργός με τη μηχανή του στο υπουργείο και όταν τον είδαν οι συγκεντρωμένοι, θέλησαν να τους μιλήσουν. Με το γνωστό του ύφος, ζήτησε την ντουντούκα των εργαζομένων και άρχισε να απευθύνει τον μονόλογό του, προκειμένου να ζητήσει «τυφλή εμπιστοσύνη» πως αυτός εργάζεται για τα δικαιώματά τους.

Πολάκης: «μόνο εγώ σας νοιάζομαι»- To σόου προς τις καθαρίστριες!

Στις παρατηρήσεις του κυρίου Γιαννάκου πως πρέπει να τους ακούσει, απαντούσε με πλήρως απαξιωτικό και ειρωνικό ύφος, λέγοντας «σταμάτα μωρέ, το βρήκες το υπουργείο», ενώ αφού τελείωσε τον λόγο του, τους γύρισε την πλάτη, χωρίς καν να τους ακούσει. Έξαλλος ο Μιχάλης Γιαννάκος φώναζε: «Έτσι κάνουν μωρέ, έτσι κάνουν;», χωρίς να λάβει απάντηση...

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share