Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Τι απαντά το Μαξίμου για Μαρινάκη; - Υπόθεση Καλογρίτσα!

Δηκτική απάντηση από το Μαξίμου!

18 Απριλίου 2019 15:44
Τι απαντά το Μαξίμου για Μαρινάκη; - Υπόθεση Καλογρίτσα!

Ήρθε η απάντηση από το Μαξίμου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την υπόθεση-καταγγελία Καλογρίτσα!

Με μια σειρά από χαρακτηρισμούς, αλλά χωρίς να απαντά στην ουσία των καταγγελιών κατά των κ.κ. Τσίπρα και Παππά, απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στις βαρύτατες καταγγελίες του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει ότι «ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια».

Μαξίμου

Μάλιστα, με κάποια δόση ειρωνείας, το Μέγαρο Μαξίμου καλεί τον κ. Μαρινάκη «να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis», σχολιάζοντας τις καταγγελίες του επιχειρηματία για σκευωρία εις βάρος του.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει:

«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια.

Ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος «βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα «στημένα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

- Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.

- Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.

- Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.

- Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος.

Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.

Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός.»

Πέτρος Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος!

Πέτρος Κόκκαλης

Στον Πέτρο Κόκκαλη έγινε πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου!

Τα όσα είπε εναντίον του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έμειναν αναπάντητα. Ο Πέτρος Κόκκαλης δεν άργησε να απαντήσει.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά και μοιραία ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το πρόσωπό του. Ο Πέτρος Κόκκαλης τόνισε πως του είχε γίνει πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά αρνήθηκε.

Πέτρος Κόκκαλης

«Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά», ήταν η πρώτη αναφορά που έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά.

Η δεύτερη ήταν για να αποκαλύψει πως «ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο».

Ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο.

Στη συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα στον Real Fm ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε χαρακτηρίσει αποτυχημένο τον Πέτρο Κόκκαλη. «Ήταν μαζί μας για να έχει ένα αντικείμενο απασχόλησης. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό άφησε χρέη», είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «δεν μου έκανε εντύπωση η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Επί ημερών Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν λάβει τεράστια ποσά».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share