Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Και η Έμη Λιβανίου είναι υποψήφια στις φετινές εκλογές!

Σε ποια περιφέρεια θα είναι;

17 Απριλίου 2019 14:44
Και η Έμη Λιβανίου είναι υποψήφια στις φετινές εκλογές!

Στις φετινές εκλογές θα κατέβει υποψήφια Έμη Λιβανίου στην εκλογική περιφέρεια Νοτίου Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών θα είναι η δημοσιογράφος!

Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στην ιστοσελίδα Huffpost.gr.

Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων, ενώ τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, το πρώτο ειδησεογραφικό site στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Άλλη μία πασίγνωστη ηθοποιός κατεβαίνει στην πολιτική! Δείτε ποια είναι!

Άλλη μια πασίγνωστη γυναίκα ηθοποιός είπε ναι στην πολιτική. Είναι πανέμορφη και καταφέρνει να έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz! Η Κάτια Νικολαΐδου,μια μαχήτρια της ζωής τώρα διοχετεύει τη δύναμη και την ενεργητικότητά της στα κοινά.

Στόχος της να καλυτερέψει τη Νέα Σμύρνη αφού έχει βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει Νέα Σμύρνη και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών της

Η Κάτια που έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μεγάλη νίκη της στη μάχη με τον καρκίνο έχει θέληση και δύναμη να πετύχει. Πρόσφατα την είδαμε να συμμετέχει στην AXDW φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share