Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αρκάς: Tα νέα του σκίτσα για τον «διάτρητο» Τσίπρα!

Τα δύο σκίτσα έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes!

16 Απριλίου 2019 11:20
Αρκάς: Tα νέα του σκίτσα για τον «διάτρητο» Τσίπρα!

Μια φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της συνέντευξής του ενέπνευσε τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά να επιστρέψει με δύο νέα σκίτσα!

«Εμείς κύριε Χατζηνικολάου είμαστε ανοιχτοί, διάτρητοι, να έρθουν όλοι να δουν τους λογαριασμούς μας, να δούνε το πώς ζούμε, πού βρισκόμαστε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας.

Να σας θυμίσουμε Το ανατριχιαστικό σκίτσο του Αρκά για την Παναγιά των Παρισίων!

Σε λίγες ώρες, τα δύο σκίτσα έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes και εκατοντάδες κοινοποιήσεις στο Facebook, όπου και δημοσιεύτηκαν.

Αρκάς: Τα νέα σκίτσα για την...«τυμβωθηρία» του Τσίπρα!

Έναν καινούργιο νεολογισμό, εισήγαγε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού για την Περιφέρεια Αττικής, με επικεφαλής την Ρένα Δούρου.

Αναφερόμενος στην κριτική που άσκησαν όλα τα μέσα ενημέρωσης στην κυρία Δούρου για τους δεκάδες νεκρούς της φονικής φωτιάς στο Μάτι και των καταστροφικών πλημμυρών στη Μάνδρα, ο κ. Τσίπρας μίλησε για «τυμβωθηρία» από την πλευρά των «άλλοτε μεγάλων και σήμερα κίτρινων εφημερίδων».

Να σας θυμίσουμε άλλο ένα σκίτσο του Αρκά: "Ξεφτίλισαν και τη σκευωρία οι ηλίθιοι!"

Ήρθαν λοιπ'ον τα σκίτσα του Αρκά να μας αποτελειώσουν!

Αρκάς: Το νέο «Φαρμακερό» σκίτσο για τον Αλέξη Τσίπρα!

Στο σκίτσο του Αρκά σχολιάζει για ακόμα μια φορά την οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και φυσικά τον Αλέξη Τσίπρα!

Στο σκίτσο εικονίζεται ένας δημοσιογράφος ο οποίος αναφέρει πως: «Ύστερα από τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι φέτος, μαζί με το Πάσχα, θα έλθει και η ανάσταση της οικονομίας, κατατέθηκε νομοθετική ρύθμιση που ορίζει ότι η φετινή σαρακοστή θα έχει διάρκεια εικοσιπέντε χρόνια».

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share