Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Υπόθεση Πετσίτη: Η Νέα Δημοκρατία επιμένει και πιέζει τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις!

Τι συνέβη;

13 Απριλίου 2019 14:33
Υπόθεση Πετσίτη: Η Νέα Δημοκρατία επιμένει και πιέζει τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις!

Η υπόθεση Πετσίτη συνεχίζει να απασχολεί και αναπάντητα έχουν μείνει πολλά ερωτήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία!

Ανακοίνωση για την υπόθεση Πετσίτη εξέδωσε η ΝΔ και ζητά απαντήσεις για το θέμα από τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ανακοίνωση η ΝΔ επισημαίνει πως «μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης». Θυμηθείτε ακόμα: Υπόθεση Πετσίτη: Η Αννα Ζαΐρη θα βρεθεί στην Βουλή και στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας!

«Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Να σας θυμίσουμε: Ο Πετσίτης υπάρχει παντού! - Ήταν το βράδυ του δημοψηφίσματος στο Μαξίμου! (Video)

Νέα Δημοκρατία: Ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση μετά το σκάνδαλο Πετσίτη!

Η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Πετσίτη!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η παρέα του Μαξίμου εμπλέκεται σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που μόλις άρχισε να ξετυλίγεται επισημαίνει η ΝΔ σε ανακοίνωση, αναφορικά με τις αποκαλύψεις που κάνουν κυριακάτικες εφημερίδες. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», σε λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη- ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά «άγνωστης αιτιολογίας», που προέρχονται από κυπριακές εταιρείες. Ωστόσο δεν αποδεικνύεται παροχή υπηρεσιών του κ. Πετσίτη προς τις εταιρείες- τροφοδότες των λογαριασμών. Ακόμη, η εφημερίδα αναφέρει ότι στην Κύπρο, όπου «μετανάστευσε» ο κ. Πετσίτης, οι δρόμοι του «συναντήθηκαν» και με τον Αρτέμη Αρτεμίου, γνωστό από τις offshore, αλλά και το μυστηριώδες ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share