Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η "κατσάδα" του Σκουρλέτη στον Κουρουμπλή!

Τι συνέβη;

11 Απριλίου 2019 14:51
Η

Ο Σκουρλέτης έκανε ένα οργισμένο τηλεφώνημα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον ¨"κατσάδιασε" για τις αγάπες του με τον Αμβρόσιο!

Η συνάντηση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτό γιατί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν έχει κρύψει ποτέ τις απόψεις του, την ταύτισή του με την Χρυσή Αυγή, ενώ παλαιότερες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει σάλο.

Δείτε ακόμα: Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: 30.000 ευρώ ζήτησε από τον Μητσοτάκη και κατέθεσε και μήνυση!

Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο και ήδη προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, που τηλεφώνησε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να του τραβήξει το αυτί.

Όπως όταν κάλεσε τους πολίτες «να φτύσουν τους ομοφυλόφιλους», δήλωση για την οποία καταδικάστηκε για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος αλλά και για δημόσια υποκίνηση βίας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση δεν ήταν τυχαία. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι επιτελείς του οργάνωσαν την επίσκεψη στο ίδρυμα ηλικιωμένων που διατηρεί η Μητρόπολη Αιγιαλείας για να προσελκύσουν ψήφους.

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν και η Ελενα Ακρίτα, που ανήρτησε στο Facebook μια πολύ σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον να πάρει θέση. «Η σιωπή», έγραψε η κυρία Ακρίτα, «πολλές φορές δεν είναι χρυσός αλλά ξεφτίλα».

Να σας θυμίσουμε: Νέα Δημοκρατία: Η νέα πολιτική στέγη του Γ. Αμυρά!

Τα πυρά της εξαπολύει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουρουμπλή η Έλενα Ακρίτα!

Έξαλλη είναι η Έλενα Ακρίτα και εξαπολύει τα πυρά της στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουρουμπλή που ποζάρει μαζί με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο!

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η Ελενα Ακρίτα θυμίζει τις προηγούμενες δηλώσεις του Αμβρόσιου για τους ομοφυλόφιλους- είχε καλέσει τον κόσμο να τους φτύσει...- και τον χαρακτηρίζει χρυσαυγίτη και χουντικό.

Απευθυνόμενη δε στο κυβερνών κόμμα και με αφορμή την εμφάνιση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει δίπλα στον Αμβρόσιο, η Ελενα Ακρίτα καλεί την Κουμουδούρου να πάρει θέση, να καταδικάσει και προσθέτει; «Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός, κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Να σας θυμίσουμε: Σκάνδαλο - αποκλειστικό: 15 εκατομμύρια ευρώ από το Κράτος πάνε στα κόμματα! Πόσα παίρνει το καθένα;

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στο facebook

«Εντάξει ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Θυμηθείτε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει όνομα στις ευρωεκλογές!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share