Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πυρά της εξαπολύει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουρουμπλή η Έλενα Ακρίτα!

Τι την έκανε έξαλλη;

11 Απριλίου 2019 12:40
Τα πυρά της εξαπολύει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουρουμπλή η Έλενα Ακρίτα!

Έξαλλη είναι η Έλενα Ακρίτα και εξαπολύει τα πυρά της στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουρουμπλή που ποζάρει μαζί με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο!

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η Ελενα Ακρίτα θυμίζει τις προηγούμενες δηλώσεις του Αμβρόσιου για τους ομοφυλόφιλους- είχε καλέσει τον κόσμο να τους φτύσει...- και τον χαρακτηρίζει χρυσαυγίτη και χουντικό.

Απευθυνόμενη δε στο κυβερνών κόμμα και με αφορμή την εμφάνιση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που ποζάρει δίπλα στον Αμβρόσιο, η Ελενα Ακρίτα καλεί την Κουμουδούρου να πάρει θέση, να καταδικάσει και προσθέτει; «Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός, κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Να σας θυμίσουμε: Σκάνδαλο - αποκλειστικό: 15 εκατομμύρια ευρώ από το Κράτος πάνε στα κόμματα! Πόσα παίρνει το καθένα;

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα στο facebook

«Εντάξει ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον ‘φτυστε τους ομοφυλόφιλους’ Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη; Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα.»

Θυμηθείτε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει όνομα στις ευρωεκλογές!

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής η Έλενα Ακρίτα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση στην Έλενα Ακρίτα να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του για τις εκλογές που έρχονται!

Πρόταση να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση της έγινε από τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Η Έλενα Ακρίτα αρνήθηκε την πρόταση να είναι μεταξύ των προσώπων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, αλλά δεν παρέλειψε να δημοσιοποιήσει το όχι που είπε.

«Δεν μπορώ να διαψεύσω μια είδηση που είναι αληθινή. Όντως μου προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο και όντως αρνήθηκα. Δεν είναι πρώτη φορά που αρνούμαι, πάντα το ίδιο πράττω όταν με προσεγγίζουν διαφορά κόμματα είτε για Βουλή είτε για Ευρωβουλή. Ο λόγος είναι ένας. Δεν μπορώ - και δεν θέλω - να συνδυάσω την δημοσιογραφία με την όποια κομματική στράτευση. Με βάση το δικό μου αξιακό σύστημα αυτά τα δυο είναι ασυμβίβαστα. Ευχαριστώ τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση» έγραψε η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share