Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλη η showbiz υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι! Με τον 9ο πάθαμε πλάκα!

Ποιοι... κατεβαίνουν;

10 Απριλίου 2019 09:52
Όλη η showbiz υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι! Με τον 9ο πάθαμε πλάκα!

Από τον Γιάννη Βαρδή στον Βαγγέλη Κονιτόπουλο! Ηχηρότατη είναι η παρουσία της εγχώριας showbiz στις εκλογές τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και για την Ευρωβουλή.

Μετά τη Ραλλία Χρηστίδου, που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή, ακολουθούν, σύμφωνε με την Espresso, δεκάδες λαμπερά πρόσωπα που είναι μαγνήτης για τους ψηφοφόρους.

Η Μυρσίνη Μητροπάνου, κόρη του τεράστιου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στα Τρίκαλα.

Ο Λευτέρης Πανταζής αποδέχθηκε την πρόταση του νυν δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσπάθεια του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι.

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας στηρίζει για περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη...

Η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ κατεβαίνει με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο.

Ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος με τη Χρυσή Αυγή στο πλάι του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Στο πλευρό της Ρένας Δούρου στέκεται ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, που πραγματικά μας εξέπληξε!

Με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη συντάσσονται οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, γιος του Αντώνη Βαρδή θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παιανίας με τον υποψήφιο δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη.

Ο ράπερ Νίκος Βουρλιώτης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα - Πρώτη Ξανά», στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάμπρος Μίχος.

Ραλλία Χρηστίδου: Τι είπε για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2011 και ήταν και υποψήφια βουλευτής στις εκλογές του 2015.

Η Ραλλία Χρηστίδου δεν είναι η μόνη celebrity που μπαίνει στην πολιτική καθώς κατά καιρούς έχουν ακουστεί κι άλλα ονόματα στις εκλογές όπως η υποψηφιότητα του Γιώργου Μαυρίδη!

Λίγο μετά την ανακοίνωση για την υποψηφιότητά της για τις ευρωεκλογές, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram:


«Γεια σας παιδιά! Όσες και όσοι με γνωρίζετε, με ξέρετε καλά. Δεκαπέντε χρόνια μεγαλώνουμε μαζί. Ήμουν πάντα εδώ. «Αθόρυβα» Χωρίς πολλά λόγια. Γνωρίζετε που «ανήκω» πολιτικά. Κι ας συμφωνούμε. Κι ας διαφωνούμε. Και είμαι συνεπής. Εγώ, η ελαχιστότερη όλων να προταθώ για ευρωβουλεύτρια. Πιστέψτε με. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ αυτή την τόσο τιμητική πρόταση. Η πολιτική παρότι εγείρει πλήθος συνειρμών συνήθως με αρνητική χροιά για μένα παραμένει εκείνη η σπουδαιότερη διαδικασία που μας επιτρέπει να αλλάζουμε ή να διατηρούμε τον τρόπο που επιθυμούμε να ζούμε. Η πολιτική δεν είναι κραυγές στα τηλεπαράθυρα.

Η πολιτική είναι έμπνευση, είναι όραμα είναι εμπιστοσύνη. Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι τα προβλήματα είναι κοινά και είναι απότοκα του οικονομικού συστήματος που έχει επικρατήσει. Οι εκλογές του Μαΐου δεν είναι β´ τάξης. Αποτελούν το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για τους λαούς της Ευρώπης. Για αυτό οι προοδευτικοί άνθρωποι γυναίκες και άντρες χρειάζεται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις κραυγές του λαϊκισμού και του εθνικισμού. Ενάντια στις φωνές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Ενάντια στις κοινωνικές, οικονομικές και έμφυλες ανισότητες. Ενάντια σε εκείνους που σε θέλουν στο περιθώριο. Μια από αυτές τις φωνές θα είναι και η δική μου. Και μπορεί να είναι και η δική σου. Γιατί αυτή η φωνή μπορεί και πρέπει να ακουστεί δυνατά!»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share