Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο για την γιαγιά!

Απίστευτο!

27 Μαρτίου 2019 14:21
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο για την γιαγιά!

Το ανθρώπινο πρόσωπο του έδειξε, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αποφάσισε να πληρώσει αυτό το πρόστιμο της 90χρονης από την Θεσσαλονίκη. Το πανελλήνιο συγκίνησε η ιστορία της γιαγιάς, της οποίας επεβλήθη πρόστιμο(200ευρώ) επειδή πουλούσε παράνομα τερλίκια στη λαική αγορά.

Τελικά η ιστορία, θα λάβει αίσιο τέλος. Συγκεκριμένα λοιπόν, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα μίλησε σήμερα, στην τηλεόραση του Σκάι για την υπόθεση της 90χρονης που πουλούσε τα προϊόντα της χωρίς άδεια.

Αναφερόμενη στο πρόστιμο η κ. Παπακώστα είπε ότι θα το πληρώσει το Υπουργείο «διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά νόμο».

Όσον αφορά τις καταγγελίες ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε πολλές ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα πριν της επιτρέψουν να φύγει, η κυρία Παπακώστα υπερασπίστηκε τους άνδρες της ΕΛΑΣ λέγοντας ότι έγινε έλεγχος και ότι το συμπέρασμα ήταν ότι «ως προς τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη, αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν καθόλου».

«Ρώτησα εγώ εδώ τους αρμοδίους και μου είπαν πώς ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, για να μην είμαστε υποκριτές, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε αν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε να απαλλάσσονται οι πολίτες από την ευθύνη που ο νόμος σήμερα ορίζει. Εδώ είναι η Bουλή, αύριο να νομοθετήσουμε διαφορετικά», συμπλήρωσε. Προσθέτοντας ότι «η αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον νόμο, καλό ή κακό».

Το βίντεο που σόκαρε πολλούς, με την γιαγιά να δίνει τα αποτυπωματά της στην Αστυνομία.



Διάβασε περισσότερες ειδήσεις πολιτικής από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share