Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα μας τρελάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης! Κοινή φωτογραφία με την Πάμελα Άντερσον!

Δείτε εδώ!

25 Μαρτίου 2019 20:27
Θα μας τρελάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης! Κοινή φωτογραφία με την Πάμελα Άντερσον!

Ο Γιάννης Βαρουφάκης από τη στιγμή που ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις εκλογές δεν σταματά να μας εκπλήσσει! Σε κοινή φωτογραφία με την Πάμελα Άντερσον τον είδαμε αυτή την φορά!

Από τις Βρυξέλλες ξεκινά την πανευρωπαϊκή καμπάνια της Ευρωπαϊκής Άνοιξης του Γιάνη Βαρουφάκη για τις ευρωεκλογές.

Όπως τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης από τις Βρυξέλλες, «σήμερα ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου»

Και μία πιο κοντινή!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρα Pamela Anderson. Εκπροσωπώντας το ΜέΡΑ25 θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα και Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν.

Σύσσωμη η πολιτική κίνηση πόζαρε στο φακό για μία «οικογενειακή» φωτογραφία, με την διάσημη σταρ να κλέβει την παράσταση.

Επίθεση στο σπίτι δέχθηκε ο Παύλος Πολάκης σήμερα με μολότοφ!

Γιάνης Βαρουφάκης: «Ευρωπαϊκή Άνοιξη» με αυτή την συμμαχία θα κατέβει στις Ευρωεκλογές!

Στις Ευρωεκλογές θα ξαναδούμε τον Γιάνη Βαρουφάκη στη συμμαχία με την «Ευρωπαϊκή Άνοιξη»! Ανακοίνωσε την έναρξη της καμπάνιας του DiEM25 ενόψει των ευροεκλογών που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου!

«Σήμερα, εδώ από τις Βρυξέλλες, ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου» τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25 Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, αλλά και σε δηλώσεις του στη συνέχεια που τόνισε: «Είναι η πρώτη στα χρονικά διεθνική συμμαχία που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με ένα κοινό πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη».

Στη συνέντευξη τύπου μαζί με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και την παρουσία της ευρωβουλευτή Σοφίας Σακοράφα και άλλοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προοδευτική διεθνική συμμαχία που έχουμε δημιουργήσει καθώς το απόγευμα στον πολυχώρο Bozar των Βρυξελλών θα γίνει η εκδήλωση “Είναι ώρα οι πολίτες να πάρουμε στα χέρια μας τους θεσμούς της ΕΕ”, μια παρουσίαση των γυναικών και των ανδρών από όλες τις γωνιές της Ευρώπης που θα στελεχώσουν τα ευρωψηφοδέλτια της Ευρωπαϊκής Άνοιξης – όπως ο Benoît Hamon, επικεφαλής του γαλλικού Génération.s και ο επικεφαλής του πορτογαλικού LIVRE Rui Tavares – διαδίδοντας το κοινό μας πρόγραμμα, τη Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη, μια συνεκτική και ολοκληρωμένη δέσμη ουσιαστικών προτάσεων που αποσκοπούν να κατακτήσουν και πάλι την Ευρώπη “το κοινό μας σπίτι”.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρια Pamela Anderson. Εκπροσωπώντας το ΜέΡΑ25 θα μιλήσουν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Φωτεινή Μπακαδήμα και Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν.

Μιλώντας τέλος στους Έλληνες δημοσιογράφους ο κ.Βαρουφάκης τόνισε ότι το ΜέΡΑ25 κατεβαίνει τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές με στόχο την νίκη των προοδευτικών δυνάμεων του ελληνικού λαού μέσα απο ενα κοινό ευρωπαϊκό πρόγραμμα καθώς το πρόγραμμα της “Ευρωπαϊκής Άνοιξης” είναι “η μόνη συστηματική και αληθινή προσπάθεια επίλυσης μιας συστημικής ευρωπαϊκής κρίσης”.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συμμετάσχει στην εκδήλωση “Δρόμος προς την Ευρώπη: η σειρά των Spitzenkandidaten” (“Road toEurope: The Spitzenkandidaten series”) που στοχεύει στο να «διερευνήσει και να προκαλέσει τις πολιτικές των κυρίαρχων πολιτικών κομμάτων για το μέλλον της ηπείρου».

Διαβάστε περισσότερα που αφορούν την πολιτική στο Athensmagazine.gr.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share