Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Αλέξη Τσίπρα!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε ηχηρή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις!

25 Μαρτίου 2019 13:02
Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Αλέξη Τσίπρα!

Την αποκάλυψη ότι τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που τον μετέφερε στο Αγαθονήσι έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας!

«Καίτε τζάμπα κηροζίνη και βενζίνη», είπε απευθυνόμενος στους Τούρκους ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι «θα πάει ακόμα και κολυμπώντας στα ελληνικά νησιά»!

Μία ομολογουμένως απίστευτη πρόκληση σημειώθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα από τους Τούρκους.

Αλέξης Τσίπρας

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος από το Αγαθονήσι όπου βρίσκεται, τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που τον μετέφερε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει ελιγμούς.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε ηχηρή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Δύο εικονικές αερομαχίες στο Αιγαίο!

Εσείς το ξέρετε; Αυτή τη σχολή έχει τελειώσει ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο Αλέξης Τσίπρας, από μικρή ηλικία εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς, καθώς οργανώθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) το 1988.

Συμμετείχε στην ομάδα μαθητών που συνομιλούσε με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων του 1990-91. Αποχώρησε από την ΚΝΕ το 1991.

Ως φοιτητής συμμετείχε στην ίδρυση της παράταξης Εγκέλαδος,συνιστώσας των Εναλλακτικών Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων.Την περίοδο 1999-03 ήταν γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού.

Εσείς θυμάσαι ποια σχολή τελείωσε ο Αλέξης Τσίπρας;

Ο πρωθυπουργός, σπούδασε στο ΕΜΠ Πολιτικός Μηχανικός απ' όπου αποφοίτησε το 2000. Το 2003 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Πολεοδομία-Χωροταξία στο ΕΜΠ.

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share