Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Twitter - Λοΐζου: Η κατακραυγή και η οργή του κόσμου!

Σάλο έχει προκαλέσει!

22 Μαρτίου 2019 20:45
Twitter -  Λοΐζου: Η κατακραυγή και η οργή του κόσμου!

Σάλο έχει προκαλέσει η Μυρσίνη Λοΐζου και η είδηση ότι έπαιρνε την σύνταξη της νεκρής μητέρας της! Μετά το αίτημα παραίτησής της το οποίο έγινε δεκτό το Twitter πήρε φωτιά καθώς η κατακραυγή και η οργή του κόσμου δεν την αφήνουν έτσι!

Με οργή αλλά και χιούμορ σχολίασαν οι χρήστες του twitter τις αποκαλύψεις για τη Μυρσίνη Λοΐζου, που καταδικάστηκε το 2017 σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή, επειδή εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει

Η αποκάλυψη και οι εξελίξεις που προκάλεσε, με αποτέλεσμα και την παραίτηση της κυρίας Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν το #Λοιζου νούμερο 1 στο ελληνικό twitter.

Δείτε τι έγραψαν:

Twitter Λοΐζου

Twitter Λοΐζου

Twitter Λοΐζου

Διαβάστε για την επική γκάφα δημοσιογράφου της ΕΡΤ με την παραίτηση της Λοΐζου!

Twitter Λοΐζου

Twitter Λοΐζου

Twitter Λοΐζου

Twitter Λοΐζου

Twitter Λοΐζου

Μυρσίνη Λοϊζου: Αποδεχτή έγινε η παραίτηση!

Η παραίτησή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε τεθεί στη διάθεση του κόμματος και του πρωθυπουργού! Αποδεκτή έγινε η παραίτηση που είχε θέσει στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια ευρωβουλευτής Μυρσίνη Λοϊζου, μετά το σάλο που ξεσήλωσε η αποκάλυψη, ότι εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Μυρσίνη Λοΐζου: Παραιτήθηκε τελικά!

Παραιτήθηκε τελικά η Μυρσίνη Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ! Έπειτα από το σκάνδαλο που ξέσπασε για την σύνταξη που έπαιρνε από την νεκρή μητέρα της!

Πληροφορίες για την παραίτηση της είχαν γνωστές πριν από λίγη ώρα!

Η επιστολή παραίτησης της Μυρσίνης Λοΐζου

«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάποια Μέσα Ενημέρωσης εμπλέκουν δύο ξεχωριστές υποθέσεις που με αφορούν. Η μία περίπτωση σχετίζεται με την τιμητική σύνταξη που λάμβανε η μητέρα μου, βραβευμένη και πολυγραφότατη συγγραφέας, Μάρω Λοΐζου από τον Υπουργείο Πολιτισμού. Προφανώς αναγνωρίζω ότι λανθασμένα καταβαλλόταν για κάποιο διάστημα η σύνταξη αυτή. Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν είναι δικό μου, αφού, μετά το θάνατο της μητέρας μου, αμέσως τον δήλωσα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο λόγος που η σύνταξη συνέχισε να καταβάλλεται σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, κάτι το οποίο εξ όσων γνωρίζω συμβαίνει συχνά και ταλαιπωρεί αρκετούς πολίτες.

Μάλιστα, αναγνώρισα το χρέος μου γι αυτή την υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου και το αποπληρώνω.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα χρέος προς την εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ύψους περίπου 180.000 ευρώ. Το χρέος αυτό προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσα με τον πρώην σύζυγο μου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να το αναλάβει εξ ολοκλήρου, αφού εκείνος ήταν ο αποκλειστικός διαχειριστής των οικονομικών ζητημάτων.

Και οι δύο υποθέσεις θα ήταν σκανδαλώδεις, εφόσον είχα προσπαθήσει να αποκρύψω ή να αποφύγω κάποια υποχρέωση μου. Αντιθέτως, έχω υπάρξει συνεπής σε κάθε διαδικασία και βρίσκομαι πάντα στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας.

Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που αποφάσισα να συνταχθώ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν για να ενώσω τις δυνάμεις μου ώστε να αντιμετωπίσουμε επείγοντα και σπουδαία ζητήματα που μας αφορούν όλους, και όχι μικροπολιτικά κουτσομπολιά σχετικά με την οικογένεια μου.

Επειδή ακριβώς η στόχευση μου ήταν να συνεισφέρω στον αγώνα κατά της ανόδου της ακροδεξιάς, καθώς και στην ανάδειξη του κομβικού ρόλου του πολιτισμού σε αυτή τη μάχη, δεν επιθυμώ να μετατοπίζεται η συζήτηση εξαιτίας μου και, συνεπώς, θέτω στη διάθεση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρσή μου από το ευρωψηφοδέλτιο.

Αυτό που συμβαίνει, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, είναι η αλλαγή της ατζέντας από το πολιτικό στο προσωπικό. Προσπαθούν να καλύψουν με αυτό τον κανιβαλισμό την έλλειψη λύσεων για την καθημερινότητα των πολιτών, την έλλειψη επιχειρημάτων απέναντι στην ακροδεξιά την οποία μάλιστα με αυτούς τους χειρισμούς τροφοδοτούν. Αυτόν τον τακτικισμό, εγώ δε θα τον εξυπηρετήσω.

Η ανθρωποφαγία της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζεται με συγκεκριμένες δημοσιογραφικές πένες δε θα περάσει. Όπως και ο φασισμός δε θα περάσει. Οι πολίτες δε θα επιτρέψουν να περάσει.

Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύτηκαν και δεσμεύομαι ότι, θα συνεχίσω να στέκομαι με όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και ανεκτική κοινωνία για όλους και όλες, σε κάθε επίπεδο και σε κάθε πεδίο, είτε είναι η πολιτική, είτε είναι ο δρόμος».

Διαβάστε περισσότερα θέματα πολιτικής στο Athensmagazine.gr.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share