Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας ο Κώστας Μπακογιάννη: Η τεράστια επιτυχία!

Τι συνέβη;

18 Μαρτίου 2019 11:20
Σε πελάγη ευτυχίας ο Κώστας Μπακογιάννη: Η τεράστια επιτυχία!

Το μέλος της «χρυσής« εθνικής ομάδας του 2004 στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Ένα πρόσωπο-έκπληξη προσθέτει στο ψηφοδέλτιό του που θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στο Μετς ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader.gr: πρόκειται για τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή και μέλος της «χρυσής» εθνικής ομάδας του 2014, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ο κ. Σεϊταρίδης, ο οποίος ήταν το βασικό δεξί μπακ εκείνης της εθνικής ομάδας που έγραψε ιστορία στα γήπεδα της Πορτογαλίας, διέγραψε μια λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής: ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννενα, πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, από εκεί μεταπήδησε στην Πόρτο, συνέχισε στις Ντιναμό Μόσχας και Ατλέτικο Μαδρίτης, προτού επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Έχοντας ως βάση την Αθήνα, ο πάντα χαμηλών τόνων Γιούρκας Σεϊταρίδης δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στην πόλη, όντας συνιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου Moma. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη είναι η πρώτη του συμμετοχή στην ενεργό πολιτική, ενώ και ο ίδιος είναι ένα από τα ελάχιστα τόσο λαμπερά πρόσωπα του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share