Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Δείτε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε νεαρή ηλικία και θα πάθετε πλάκα!

Βαφτισιμιά της Σοφίας Βέμπο και «σωτήρας» του συζύγου της!

15 Μαρτίου 2019 09:20
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Δείτε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε νεαρή ηλικία και θα πάθετε πλάκα!

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην «Espresso Σαββατοκύριακο» μιλώντας για το πώς έσωσε τη ζωή του συζύγου της από αεροπορική τραγωδία, καθώς επίσης και για το ριφιφί στο εργοστάσιό της που της κόστισε περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Ποια είναι η ιστορία του ζευγαριού που εμπορευόταν χρυσό και διαμάντια. Πώς γνωριστήκατε με τον σύζυγό σας;

Η ιστορία μας είναι μυθιστορηματική. Του έσωσα τη ζωή.

Γνωριστήκαμε το 1969 στην Κρήτη. Είχα πάει να επισκεφθώ συγγενείς μου, είχαμε βγει για καφεδάκι και βλέπω έναν άντρα να με κοιτάζει επίμονα.

Μια εμένα, μια το ρολόι του… Πέρασε αρκετή ώρα που με φλέρταρε έτσι, αλλά μου έκανε εντύπωση που συγχρόνως κοιτούσε επίμονα την ώρα. Στο τέλος περνάει μπροστά μου, αφήνει ένα σημείωμα με το όνομα Κωνσταντίνος και το τηλέφωνό του και φεύγει. Εκείνος βιαζόταν να προλάβει την πτήση του για Αθήνα, γιατί ήταν ο πατέρας του ετοιμοθάνατος, αλλά επειδή του άρεσα πολύ δεν ήθελε και να με χάσει.

Όταν έφτασε, το αεροπλάνο είχε ήδη τροχιοδρομήσει και το έχασε. Το αεροπλάνο που έχασε έπεσε στην Κερατέα και σκοτώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες.

Το όνομά του υπήρχε στη λίστα! Δυο μέρες μετά του τηλεφώνησα και η πρώτη του κουβέντα ήταν: «Μου έσωσες τη ζωή».

Το 1994 έγινε ένα φοβερό ριφιφί στο εργοστάσιό σας. Τι συνέβη;

Κάναμε χονδρική κοσμημάτων και είχαμε φτιάξει ένα μεγάλο εργοστάσιο στην αρχή στην οδό Μπενάκη, στο κέντρο και ύστερα στην Αργυρούπολη.

Το 1994 έγινε μια μεγάλη διάρρηξη διάρκειας τριών ημερών… Ήταν Πρωτοχρονιά. Μπήκαν από ακάλυπτους χώρους, χτυπούσε ο συναγερμός, ερχόταν η Αστυνομία και δεν έβρισκε τίποτε.

Αυτοί δούλευαν και έκοβαν με οξυγόνο τα χρηματοκιβώτια και μπροστά δεν φαινόταν τίποτε. Χάθηκε ολόκληρη περιουσία τότε. Σημερινά χρήματα, περί τα 20.000.000 ευρώ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και σε ερώτηση «τι κάνει για τον εαυτό της», η κ. Μεγαλοοικονόμου απάντησε:

«Παλιά ξημερωνόμασταν στις ντίσκο χορεύοντας. Έπαιρνε φωτιά η πίστα στο κλαμπ Βινύλιο. Τώρα θέλω να μάθω φλαμέγκο όταν βρω τον χρόνο. Ακούω μουσική πολύ. Μου αρέσουν οι ABBA, η Βίκυ Λέανδρος, ο Δάκης και πολλοί άλλοι».

Όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου χόρευε τάνγκο με τον σύζυγό της…

«Θα ζήλευα αν μάθαινα ότι πήγε με κάποια άλλη γυναίκα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον σύζυγό της!

Δείτε τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου γεννήθηκε στον Πειραιά, το 1951. Εξελέγη βουλευτής Β΄ Πειραιώς με την Ένωση Κεντρώων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Πέρασε την πόρτα της Βουλής χωρίς να δώσει τη μάχη του «σταυρού».

Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 δεν είχε κατέβει υποψήφια. Εμφανίστηκε ξαφνικά, πρώτη, στο ψηφοδέλτιο της “Ένωσης Κεντρώων”, στην Β’ Πειραιά, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς που έγιναν με “λίστα”. Διαφώνησε με την πολιτική του κόμματος και ανεξαρτητοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με δήλωσή της, το γυαλί με την Ένωση Κεντρώων έσπασε γιατί “είχαν συμβεί πολλά, δεν είχα συνεργάτες να με βοηθήσουν, μου ορίστηκαν δύο από τον πρόεδρο για να καλύψει τις δικές του υποχρεώσεις, αλλά ήταν εντελώς ακατάλληλοι”.

Τον Ιανουάριο του 2018 εντάχθηκε ως συνεργαζόμενη βουλευτής, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έχει σπουδάσει λογιστικά και γραμματεία επιχειρήσεων και εργάστηκε από πολύ νεαρή ηλικία σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει τέσσερα εγγόνια.

Στην ίδια συνέντευξη είχε χαρακτηρίσει μεσοαστική την οικογένειά της.

Ο πατέρας της είχε υπηρετήσει στην στην Αεροπορία και πολέμησε στον αλβανικό πόλεμο. Υπήρξε εθελοντής με τον συμμαχικό στρατό.

Εκεί γνώρισε τον Μίμη Τραϊφόρο και την τραγουδίστρια της νίκης, τη Σοφία Βέμπο, που ήταν και η νονά της βουλευτού.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share