Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός με Γιώργο Αυτιά σε εκδήλωση του Πατούλη! - Είπε το απίθανο.... (video)

Τι είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ;

13 Μαρτίου 2019 13:12
Χαμός με Γιώργο Αυτιά σε εκδήλωση του Πατούλη! - Είπε το απίθανο.... (video)

Χαμό προκάλεσε ο Γιώργος Αυτιάς σε εκδήλωση του Πατούλη καθώς είπε την απίθανη ατάκα διαφημίζοντας τον!

O δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς διατηρεί ανοιχτούς διαύλους και καλλιεργεί τις σχέσεις του με πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος επέλεξε να γιορτάσει τα Κούλουμα στο Μαρούσι και να βρεθεί στο μεγάλο γλέντι του δήμου για την Καθαρά Δευτέρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει τον λόγο και να κάνει την απαραίτητη διαφήμιση στον Γιώργο Πατούλη. «Ούλοι, ούλοι ψηφίζουμε Πατούλη», είπε από το μικρόφωνο.

«Όλοι μαζί δυνατά ένα χειροκρότημα για τον δικό μας άνθρωπο», συμπλήρωσε.

Έξω φρενών η Χριστίνα Σούζη! - Αντί να πει τον καιρό άρχισε τα μπινελίκια στον αέρα! (Video)

Μία απίστευτη γκάφα στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα» το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα Σούζη!

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά συνεχίζει δυναμικά, όμως κανείς δεν περίμενε τι θα συνέβαινε κατά τη διάρκεια της πρόγνωσης του καιρού.

Το απρόοπτο ήρθε τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τον ίδιο το δημοσιογράφο!

Όταν λοιπόν ξεκίνησε να προβάλλεται η ενημέρωση για τον καιρό, προβλήθηκε η πρόγνωση με τη γνωστή μετεωρολόγο. Ωστόσο αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές κατέληξε να τους… σιχτιρίσει!

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Κακοκαιρία θα έχουμε στη χώρα μας το» ξεκίνησε να λέει χαμογελαστά η μετεωρολόγος. Η διάθεσή της όμως άλλαξε απότομα, και εκνευρισμένη διέκοψε τη ροή του λόγου της λέγοντας «Ε αι σιχτίρ μην πω τίποτα».

Η προβολή του καιρού διακόπηκε και στις οθόνες εμφανίστηκε και πάλι ο παρουσιαστής, Γιώργος Αυτιάς, ενημερώνοντας κάπως αμήχανα το κοινό πως θα επιστρέψουν στο θέμα του καιρού αργότερα.

Πιθανότατα πρόκειται για βίντεο το οποίο κόπηκε κατά λάθος και μπήκε στη ροή της εκπομπής!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share