Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αχιλλέας Μπέος: Το χυδαίο και σεξιστικό ανέκδοτο του για την Ημέρα της Γυναίκας!

Σε εκδήλωση του δήμου...

9 Μαρτίου 2019 13:18
Αχιλλέας Μπέος: Το χυδαίο και σεξιστικό ανέκδοτο του  για την Ημέρα της Γυναίκας!

Με ένα χυδαίο και σεξιστικό ανέκδοτο ευχήθηκε χρόνια πολλά στις γυναίκες που παρέστησαν στην χθεσινή εκδήλωση του δήμου Βόλου, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με το magnesianews, ο δήμαρχος Βόλου, αφού ευχήθηκε «καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες» μίλησε για το πως αντιλαμβάνεται την γυναίκα στη ζωή του και στην συνέχεια είπε ένα ανέκδοτο που θεώρησε πως ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση και μάλιστα κάλεσε τον κόσμο να το ακούσει καλά για να το καταλάβει.

Τότε, ο Αχιλλέας Μπέος, άρχισε να αφηγείται ένα ανέκδοτο με έναν απατημένο σύζυγο και μια κρουαζιέρα στην «Καραβαϊκή» όπου ο θεός αποφάσισε να πνίξει όλες τις γυναίκες που απατούν τους συζύγους τους.

Το τραγικό είναι πάντως, πως το κοινό γέλασε με το ανέκδοτό του και τον καταχειροκρότησε.

Έρχονται εκλογές τον Μάιο - Ποιοι πιέζουν την Κυβέρνηση;

Κλίμα πρόωρων εκλογών την Άνοιξη διαμορφώνουν οι εκτιμήσεις των οίκων αξιολόγησης και σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν πλέον και οι Βρυξέλλες και οι βασικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος που ζούμε και που παραδοσιακά στην Ελλάδα, συνδέεται με παροχολογία και χαλάρωση, ή ακόμα και πάγωμα των μεταρρυθμίσεων, δημιουργεί ανησυχία στην Κομισιόν και δυσφορία σε Παρίσι και Βερολίνο. Γι αυτό και οι Ευρωπαίοι εταίροι «ψηφίζουν» τώρα πρόωρες εκλογές. Και το μήνυμα έχει φθάσει και στην Αθήνα.

Τα τελευταία σημάδια άλλωστε δεν αφήνουν αμφιβολίες για την πρόθεση της κυβέρνησης να επιχειρήσει να αναστρέψει τις δυσμενείς δημοσκοπήσεις με ένα μπαράζ μέτρων, ασχέτως των αντοχών της οικονομίας. Το τελευταία παράδειγμα ήταν το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικώνπου προβλέπει περισσότερες προσλήψεις, κατ' εξαίρεση της αναστολής που ισχύει από το 2010 κατά την προεκλογική περίοδο. Αλλά και αύξηση κατά 400 άτομα (σε 1.333 από 900), όσων προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή σύμβαση έργου. Ενώ θα ακολουθήσουν οι προσλήψεις που έχει υποσχεθεί η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, οι προσλήψεις που έχει υποσχεθεί ο Κώστας Γαβρόγλου και πάει λέγοντας...

Τι λένε οι δανειστές και ποιος είναι ο μεγάλος τους φόβος; Όλα αυτά δείτε τα εδώ!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share