Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές 2019: Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο σεισμολόγος Τσελέντης ανάμεσα στους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας!

Δείτε ποιοι είναι οι υπόλοιποι 10!

5 Μαρτίου 2019 15:57
Ευρωεκλογές 2019: Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο σεισμολόγος Τσελέντης ανάμεσα στους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας!

Ακόμη 12 υποψηφίους ευρωβουλευτές ενόψει των ευρωεκλογών 2019 ανακοίνωσε σήμερα η ΝΔ.

Ανάμεσά τους η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην ευρωβουλευτής και σπορκάστερ Μανώλης Μαυρομμάτης και η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο δικηγόρος Γιάννης Ανδρουλάκης, η φιλόλογος Τόνια Αράχωβα, ο επιχειρηματίας Άγης Βερούτης, το στέλεχος της Κομισιόν Νίκος Γιαννής, η οινοπαραγωγός Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος της XRTC Business Consultants Γιώργος Ξηραδάκης.

Να σημειωθεί ότι η ΝΔ έχει ανακοινώσει ακόμη 15 πρόσωπα ως νέους υποψήφιους ευρωβουλετές, ενώ υποψήφιοι θα είναι και επτά νυν ευρωβουλευτές και βουλευτές της ΝΔ. Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Μέχρι στιγμής λοιπόν οι υποψήφιοι είναι 34 και αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη 8 πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία δεν αποκλείονται και κάποιες εκπλήξεις.

Εκλογές 2019: Όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι του ΚΚΕ!

Τους υποψηφίους περιφερειάρχες που στηρίζει στις 13 Περιφέρειες της χώρας αλλά και τους υποψήφιους δημάρχους ανακοίνωσε σήμερα το ΚΚΕ, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι περιφερειάρχες με το ΚΚΕ είναι οι εξής:

Αττική: Πρωτούλης Γιάννης
Κεντρική Μακεδονία: Αβραμόπουλος Σωτήρης
Θεσσαλία: Τσιαπλές Τάσος
Δυτική Ελλάδα: Καραθανασόπουλος Νίκος
Πελοπόννησος: Γόντικας Νίκος
Δυτική Μακεδονία: Χαστάς Θανάσης
Στερεά Ελλάδα: Μπασδέκης Κώστας
Ανατολική Μακεδονία & Θράκη: Παπατολίδης Δημήτρης
Ήπειρος: Πρέντζας Γιώργος
Κρήτη: Συντυχάκης Μανώλης
Ιονίων Νήσων: Μπαλού Αλεξάνδρα
Βορείου Αιγαίου: Τάσσος Σταύρος
Νοτίου Αιγαίου: Ντουνιαδάκης Γιάννης

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share