Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τον Χρήστο Σπίρτζη! - Πήγε με Super Puma στα Χανιά, αλλά δεν μπόρεσε να προσγειωθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας!

Περιπετειώδες ήταν το ταξίδι του!

25 Φεβρουαρίου 2019 19:10
Θρίλερ με τον Χρήστο Σπίρτζη! - Πήγε με Super Puma στα Χανιά, αλλά δεν μπόρεσε να προσγειωθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας!

Περιπετειώδες ήταν το ταξίδι του Χρήστου Σπίρτζη στα Χανιά, με ελικόπτερο Super Puma, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ο υπουργός Υποδομών μετέβη στην Κρήτη, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν έπειτα από τις καταστροφές που προκάλεσε στα Χανιά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

Ομως, το Super Puma δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στα Χανιά, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ετσι, αποφασίστηκε το ελικόπτερο να πάει στο Ηράκλειο και από εκεί ο υπουργός θα μεταβεί οδικώς στα Χανιά.

Τον κ. Σπίρτζη συνοδεύει κλιμάκιο Μηχανικών του υπουργείου. Πρόκειται για εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών. Μαζί του μεταβαίνει στο νησί και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος συνοδεύεται από τον υποστράτηγο της ΕΜΑΚ Γιάννη Πετρούτσο και 9μελές κλιμάκιο.

Τις επόμενες ώρες αναχωρεί για την Κρήτη κλιμάκιο Μηχανικών της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών, με εξειδικευμένες γνώσεις στα γεωτεχνικά προβλήματα και στις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων (γεφυροποιΐα, διαβάσεις κτλ).

Θα ελέγξουν λεπτομερώς εκτός των άλλων και τα γεωτεχνικά προβλήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα αλλά και του συνόλου του επαρχιακού δικτύου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share