Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Μην κάνετε αγωγές στον Πολάκη, θα ζητήσει κι άλλα δάνεια!

Σε χιουμοριστικό τόνο επέλεξε να σχολιάσει την αγωγή που κατέθεσε η ΠΟΕΔΗΝ!

21 Φεβρουαρίου 2019 16:10
Ελίζα Βόζεμπεργκ: Μην κάνετε αγωγές στον Πολάκη, θα ζητήσει κι άλλα δάνεια!

Σε χιουμοριστικό τόνο επέλεξε να σχολιάσει την αγωγή που κατέθεσε η ΠΟΕΔΗΝ σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Μην καταθέτετε αγωγές κατά του Πολάκη ζητώντας αποζημιώσεις! Θα ζητήσει κι άλλα δάνεια, πάντα με εγγύηση ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ!!!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Νωρίτερα, η κυρία Βόζεμπεργκ σχολίασε και το «σίριαλ» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους πρώην υπουργούς Νίκο Κοτζιά και Πάνο Καμμένο.

«Πληγώνομαι ως Ελληνίδα, όταν κυριαρχεί στα ξένα ΜΜΕ ότι κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της χώρας μας, όπως είναι οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, αλληλοβρίζονται με αγοραίες εκφράσεις και αλληλομηνύονται για κακοδιαχείριση κονδυλίων» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον LamiaFM.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ στη συνέχεια υποστήριξε ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι πλασματική, γιατί στους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αθροίζονται 6 πρόθυμοι συναλλασσόμενοι βουλευτές! Η συναλλαγή έγκειται στα πολιτικά οφέλη, τα οποία απολαμβάνουν από τα υπουργικά τους αξιώματα» σημείωσε καταλήγοντας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share