Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκε με αιχμές ο Δημήτρης Τσιόδρας!

Από εκπρόσωπος του Ποταμιού!

5 Φεβρουαρίου 2019 17:04
Παραιτήθηκε με αιχμές ο Δημήτρης Τσιόδρας!

Την παραίτησή του από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, υπέβαλε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο Δημήτρης Τσιόδρας, διαφωνώντας με βασικές επιλογές του κόμματος τις οποίες δεν μπορεί πλέον να υπερασπίζεται δημόσια, όπως αναφέρει.

Στην παραίτησή του, ο Δημήτρης Τσιόδρας ευχαριστεί τα στελέχη και τους φίλους του Ποταμιού για τη συνεργασία που είχαν αυτά τα 4 χρόνια.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στις δύσκολες μάχες που έδωσε το Ποτάμι όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνεπή προβολή των θέσεων του Κινήματος.

Το πλήρες κείμενο της παραίτησης του Δημήτρη Τσιόδρα έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Σταύρο,

Επί τέσσερα χρόνια υπερασπίστηκα δημοσίως, με συνέπεια, τις αποφάσεις του Κινήματός μας, ακόμη κι εκείνες με τις οποίες δεν συμφωνούσα. Κατέθετα πάντα τη γνώμη μου στα κομματικά όργανα, δημοσίως, όμως, εκπροσωπούσα τις συλλογικές θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ: Τον σκότωσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο όταν έσκασε στο πρόσωπό του!

Αισθάνομαι, όμως ότι πλέον δεν μπορώ να ισορροπώ ανάμεσα στις προσωπικές απόψεις και τις συλλογικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα οι συγκρούσεις των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο μου είναι δύσκολο να λειτουργήσω.

Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους φίλους του Ποταμιού, όπως και εσένα προσωπικά για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζούλια Αλεξανδράτου: Το δυνατό comeback και η... διεκδίκηση!

Όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μεταρρυθμίσεις σε προοδευτική, ευρωπαϊκή, φιλελεύθερη κατεύθυνση, τις οποίες από την ίδρυσή του πρεσβεύει το Ποτάμι.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Τσιόδρας»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share