Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γρηγόρης Ψαριανός: Μπορεί να κινηθώ νομικά για την ηχογράφησή μου!

«Είναι ποινικά κολάσιμο»

31 Ιανουαρίου 2019 12:00
Γρηγόρης Ψαριανός: Μπορεί να κινηθώ νομικά για την ηχογράφησή μου!

Την πιθανότητα να κινηθεί νομικά για την ηχογράφηση των λεγομένων του στη συνεδρίαση του Ποταμιού, άφησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό, πρόκειται για παράνομη ηχογράφηση και για ένα μόνο απόσπασμα των όσων είπε.

«Δεν υπήρχαν πρακτικά. Υπήρχαν ηχογραφήσεις που έκαναν κάποιοι κατά μόνας και ίσως κατ’ εντολήν και χρησιμοποιούνται επιλεκτικά και μονταρισμένα. Επισύρει ποινικές ευθύνες και ποινές αυτή η διαδικασία. Είναι ποινικά κολάσιμο. Χρησιμοποιούνται παρανόμως ηχογραφημένα αποσπάσματα συζητήσεων και όχι θεσμικά και ολοκληρωμένα πρακτικά», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα μωρό για τον... Γιώργο Τράγκα: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Επίσης, χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατούσε χθες στη Βουλή κωμικοτραγική, προσθέτοντας ότι λειτουργεί πολύ χειρότερα από τα φοιτητικά αμφιθέατρα προ δεκαετιών. «Λειτουργεί με ένα προεδρείο που είναι ορντινάντσα της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι ο ίδιος και ο Γιώργος Αμυράς, έφυγαν από την ΚΟ του Ποταμιού κατ' εντολήν της ΝΔ , πρόσθεσε «Ναι. Και των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα πράγματα είναι κωμικοτραγικά και τρισάθλια».

«Εγώ δεν έχω δώσει καμία επιστολή παραίτησης ούτε είπα ότι ανεξαρτητοποιούμαι. Κατέστην ανεξάρτητος. Ο Θεοδωράκης με απέλυσε στον διάδρομο της Βουλής»,πρόσθεσε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share