Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βούτσης για τα χημικά σε παιδιά: "Καλά τους έκαναν..."

Τα σχόλια δικά σας!

21 Ιανουαρίου 2019 14:32
Βούτσης για τα χημικά σε παιδιά:

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την ρίψη χημικών κατά πολιτών και μητέρων με παιδιά σε καροτσάκια ο πρέοδρος της Βουλής Ν.Βούτσης ισχυρίστηκε όπως και η υπόλοιπη κυβέρνηση ότι δεν ήταν αντιεξουσιαστές εκείνοι οι οποίοι προκάλεσαν τα επεισόδια ξεκινώντας από την επίθεση στα σκαλάκια της Βουλής, αλλά ακροδεξιοί και πως οι αστυνομικοί εμπόδισαν εισβολή στην Βουλή!

Ο πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας ότι δεν ήταν απλή επίθεση στα ΜΑΤ στα σκαλάκια της Βουλής, αλλά γενική δοκιμή (σσ των κουκουλοφόρων) για εισβολή στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Νίκος Βούτσης ισχυρίστηκε πως οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν οργανωμένα επιχειρώντας να να εισβάλλουν στη Βουλή από πέντε εισόδους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ακόμη ότι στο περσινό συλλαλητήριο έκαναν προσπάθεια-πρόβα να μπουν στο προαύλιο του κοινοβουλίου και ότι το χθεσινό ήταν γενική δοκιμή για εισβολή.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share