Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αντιδρά στην Συμφωνία των Πρεσπών και ζητά δημοψήφισμα!

Μετά την προτροπή για διενέργεια δημοψηφίσματος μέσω της επιστολής του, από τον Μίκη Θεοδωράκη!

19 Ιανουαρίου 2019 14:07
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αντιδρά στην Συμφωνία των Πρεσπών και ζητά δημοψήφισμα!

Μετά την προτροπή για διενέργεια δημοψηφίσματος μέσω της επιστολής του, από τον Μίκη Θεοδωράκη, υπήρξαν και άλλοι καλλιτέχνες από όλους τους χώρους που ζητάνε το ίδιο.

Συγκεκριμένα η γνωστή ερμηνεύτρια, στιχουργός και συνθέτης Αφροδίτη Μάνου, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο facebook ενημερώνει ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο ηθοποιός Τάσος Λιγνάδης, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας, ο τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλήνιο σοκ: Νεκρός στα 53 του χρόνια ο Ράλλης Τσιουλάκης!

Λόγω της δημόσιας θέσης που έχει εκφράσει κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών η κυρία Μάνου, έχει στοχοποιηθεί το τελευταίο διάστημα απο φιλοκυβερνητικά μέσα.

«Τα εθνικά θέματα και τα θέματα Δημοκρατίας, είναι αυτά που ενώνουν όλους τους πολίτες. Πρώτη φορά μετά από χρόνια λέω ΕΜΕΙΣ και το εννοώ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ λοιπόν, την Κυριακή, στο Σύνταγμα», γράφει η ίδια σε μία τελευταία της ανάρτηση, ζητώντας απο τον κόσμο να δώσει δυναμική παρουσία στο αυριανό συλλαλητήριο

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share