Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η φωτογραφία τρέλανε το Twitter! «Κορίτσια να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Αλέξης τη Μέρκελ»

Τρελό γέλιο!

11 Ιανουαρίου 2019 13:45
Η φωτογραφία τρέλανε το Twitter! «Κορίτσια να βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Αλέξης τη Μέρκελ»

Η σημερινή κακή και διόλου κολακευτική φωτογραφία που κατέγραψε ο φακός του Γιώργου Κονταρίνη στο τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας όχι μόνο έχει γίνει viral αλλά κάνει και ρεκόρ σχολίων στο Twitter.

H γλώσσα του σώματος δυστυχώς για τον Αλέξη Τσίπρα τόν πρόδωσε για μια ακόμη φορά, έγινε viral και αφορμή για ιδιαίτερα δηκτικά σχόλια από τους χρήστες των social media. Το φωτογραφικό στιγμιότυπό του με την Άνγκελα Μέρκελ στο γραφείο του, στο μέγαρο Μαξίμου κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του και ανάγκασε την αδελφή του να καθαρίσει τα αίματα

Ο πρωθυπουργός αποτυπώνεται σε μια κίνηση κατά την οποία φτιάχνει το σακάκι του για να καθίσει, όμως, κάνοντας την κίνηση προτάσσει το στέρνο του, ενώ το βλέμμα του είναι ιδιαίτερα βλοσυρό. Τόσο, ώστε να νομίζει κανείς ότι ο κ.Τσίπρας ... απειλεί την καγκελάριο της Γερμανίας

. Η φωτογραφία έχει γίνει viral και τα σχόλια είναι ιδιαιτέρως δηκτικά. «Άσε με να κάνω έτσι ότι σηκώνω δήθεν ανάστημα και αγριεύω ξανά» λέει ένας χρήστης. «-Ως εδώ μαντάμ Μέρκελ.Την τελευταία κουβέντα θα την πω εγώ» λέει ένας άλλος και το πάρτι συνεχίζεται. Δείτε χαρακτηριστικά τιτιβίσματα:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share