Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σαλός με «ροζ» σκάνδαλο: Βουλευτές έκαναν τρελίτσες στην τουαλέτα της Βουλής!

Πώς πιάστηκαν στα… πράσα οι δύο βουλευτές!

10 Δεκεμβρίου 2018 15:45
Σαλός με «ροζ» σκάνδαλο: Βουλευτές έκαναν τρελίτσες στην τουαλέτα της Βουλής!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία μετά την αποκάλυψη ης εφημερίδας Il Giornale ότι δύο βουλευτές του κόμματος των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα βιντεοσκοπήθηκαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις , εντός του κτιρίου της Βουλής.

«Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν θα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», έγραψε η εφημερίδα. Ωστόσο, δεν δίνει πληροφορίες για το ποιος είναι ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης των ερωτικών περιπτύξεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Πετρούπολη: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον παιδοκτόνο!

Ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Αν και δεν αποκάλυψε επίσης τα ονόματα των δύο ανδρών βουλευτών που συνευρέθηκαν στις τουαλέτες , υποστήριξε ότι είναι «ψηλοί και όμορφοι» και ότι όλοι γνωρίζουν τα ονόματά τους.

Την ίδια ώρα που αρκετοί καταδικάζουν την πράξη των δύο βουλευτών, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ετόρε Ροζάτο δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα όσα συνέβησαν στις τουαλέτες, λέγοντας ότι οι (πολιτικοί του) αντίπαλοι αξιοποιούν τον χρόνο τους στην τουαλέτα πιο σοφά από το συνηθισμένο. «Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ», είπε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share