Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Έπος: Ο Ερντογάν κοιμάται σε συνέντευξη Τύπου! (video)

Toν πήρε ο ύπνος και… έγειρε

19 Οκτωβρίου 2018 14:26
Έπος: Ο Ερντογάν κοιμάται σε συνέντευξη Τύπου! (video)

Φαίνεται πως το πρόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι… ιδιαίτερα βαρύ τον τελευταίο καιρό και δεν το αντέχει ο οργανισμός του. Μετά από τη συνάντηση με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ πέταξε για Μολδαβία, όπου και συναντήθηκε με τον ομόλογό του. Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, όμως, δεν άντεξε και …έκλεισε για λίγο τα μάτια του!

Σε κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Ερντογάν κοιμήθηκε όρθιος κανονικά. Η κάμερα τον συνέλαβε να κλείνει τα μάτια του, να κατεβάζει σιγά σιγά το κεφάλι του και να παραδίδεται στην ακατανίκητη έλξη του Μορφέα.


Σύμφωνα με τον Μολδαβό δημοσιογράφο που πόσταρε το παραπάνω βίντεο αυτή δεν ήταν η μόνη περίεργη αντίδραση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Ερντογάν κοιμήθηκε και ξύπνησε αρκετές φορές, ανακάτευε ακατανόητα τις σημειώσεις του συνεχώς, πείραζε επίσης διαρκώς το μικρόφωνο που είχε μπροστά του και κοίταζε κυρίως προς τα κάτω.

Αυτή δεν είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος κοιμάται σε συνέντευξη Τύπου. Πέρυσι αποκοιμήθηκε την ώρα που μιλούσε ο Ουκρανός Πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share