Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέος Υπουργός Εξωτερικών ο Αλέξης Τσίπρας!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις!

17 Οκτωβρίου 2018 15:38
Νέος Υπουργός Εξωτερικών ο Αλέξης Τσίπρας!

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών! Η παράιτηση έγινε δεκτή και την θέση του αναλαμβάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας!

Στο κόκκινο εξελίσσεται η κυβερνητική αντιπαράθεση μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος αισθάνθηκε ότι δεν καλύφθηκε από τον πρωθυπουργό στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο και την αντιπαράθεση του με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Ο κ. Κοτζιάς από το πρωί είχε συνεχείς συσκέψεις με συνεργάτες του, ενώ μετά τη δήλωση και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου ένιωσε θιγμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή αγνοούμενη που ψάχνει η Αγγελική Νικολούλη εδώ και 8 χρόνια!

Ειδικότερα συνεργάτες του ανέφεραν ότι αισθάνθηκε θιγμένος από τις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο για τα μυστικά κονδύλια, καθώς ο υπουργός Άμυνας άφησε αιχμές για κακοδιαχείριση. Συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών ανέφεραν στην Καθημερινή ότι ο κ. Κοτζιάς «εθίγη τρομερά από τις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου, ότι είναι άνθρωπος του Σόρος και ότι «βουτάει» από κονδύλια» καθώς και άλλες παρόμοιου χαρακτήρα επιθέσεις.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share