Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στο Ποτάμι ο Θανάσης Χειμωνάς!

Το ανακοίνωσε μέσω Facebook!

10 Σεπτεμβρίου 2018 13:09
Στο Ποτάμι ο Θανάσης Χειμωνάς!

Η χρονιά που έρχεται είναι εκλογική και στο Ποτάμι -όπως και στα άλλα κόμματα- κάνουν ό,τι μπορούν για να «πυκνώσουν τις τάξεις» τους, με μεταγραφές που πιθανότατα θα προσελκύσουν ψηφοφόρους.

«Αδιαμφισβήτητα» μία από αυτές είναι του Θανάση Χειμωνά, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι προσχωρεί στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, εμπλουτίζοντάς το με ήθος (;) πολιτισμό (;) και σοσιαλιστικά ιδεώδη (;).

Αφού εκφράζει την πίκρα του για το πόσο τον απογοήτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Η Νέα Δημοκρατία μεταλλάχθηκε (; ) σε ένα ultra δεξιό, παλαιοσυντηρητικό κόμμα), αφού ξεκαθαρίζει γιατί δεν συνεχίζει με το Κίνημα Αλλαγής (Το στίγμα του ΚΙΝΑΛ είναι πλέον ξεκάθαρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: «Οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων είναι αντιφατικές»!

Και δεν έχει καμία σχέση με τον Μεσαίο Χώρο και την Σοσιαλδημοκρατία) και αφού εξαπολύει «πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα(Δεν γίνεται να αφήσουμε έναν άνθρωπο που κατάστρεψε την Αριστερά στη χώρα να κάνει το ίδιο με την Σοσιαλδημοκρατία), το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξηγεί πως το Ποτάμι έχει πια ωριμάσει και για αυτό το προτιμά ως μοναδική επιλογή στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας.

«Για μένα το Ποτάμι του σήμερα έχει αρκετά κοινά με το ΠΑΣΟΚ του 2012-την εποχή δηλαδή που είχα ενταχθεί σε αυτό. Σημαντικότερο όλων, η προοπτική, η μεγάλη ευκαιρία να εξελιχθεί σε ένα ηγετικό μοντέρνο κεντρώο/ κεντροαριστερό κόμμα. Δυστυχώς, εκείνη την ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ την πέταξε τελικά στα σκουπίδια» έγραψε ο Χειμωνάς στο πολιτικό του μανιφέστο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής για τον ΣΚΑΙ και αρχή μιας νέας!

Πηγή: altsantiri.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share