Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ που κράτησε... 3 ώρες!

Σουτ, καταδρομείς, φανέλες και... ρομπότ!

8 Σεπτεμβρίου 2018 14:22
Η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ που κράτησε... 3 ώρες!

Η βόλτα του πρωθυπουργού στα περίπτερα της Εκθεσης ξεπέρασε τις 3 ώρες και είχε τα πάντα: από σουτ και αθλητικές φανέλες, μέχρι καταδρομείς και ρομπότ.

Από τις πρώτες «στάσεις» του Αλέξη Τσίπρα ήταν σε ένα γηπεδάκι μπάσκετ, όπου δοκίμασε την τύχη του στα σουτ.

Αν και δεν τα κατάφερε με την πρώτη, στη συνέχεια μπόρεσε να στείλει την μπάλα στο καλάθι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Πιο χοντρή από ποτέ και με περιττή τριχοφυΐα! Η εμφάνιση που θέλει να... εξαφανίσει λίγο πριν την πρεμιέρα!

Στη βόλτα που έκανε στο περίπτερο των ΗΠΑ, ο κ. Τσίπρας μαζί με τον Αμερικανό υπουργό Εμπορίου και τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα παρακολούθησαν βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με μήνυμα για την ανακύκλωσης.

Μάλιστα η εταιρεία, που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα την πρώτη μονάδα παραγωγής μηχανημάτων ανακύκλωσης υψηλής τεχνολογίας χάρισε και στους τρεις από μία υπογεγραμμένη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς με το όνομα του «Greek Freak». Ο πρωθυπουργός σχολίασε ότι ο Αντετοκούνμπο είναι η καλύτερη «επένδυση» της Ελλάδας στις ΗΠΑ.

Αυτή δεν ήταν η μόνη φανέλα που έλαβε ως δώρο ο κ. Τσίπρας. Οταν επισκέφθηκε το περίπτερο του ΠΑΟΚ, έκανε τα... παράπονά του γιατί η ομάδα δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, ενώ παρέλαβε μία φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Στον πρωθυπουργό δόθηκε η φανέλα με το «19» και στον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ με το «26», που σε συνδυασμό σχηματίζουν το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ. Οσο για το γήπεδο της ομάδας, όταν ρωτήθηκε, απάντησε «Ολα θα γίνουν». Νωρίτερα είχε πάρει και φανέλα της εθνικής ΗΠΑ.

Καταδρομείς και ροκ

Στο περίπτερο του υπουργείου Αμυνας, η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή, καθώς η μπάντα του στρατού έπαιζε το «We will rock you» των Queen, κλέβοντας την παράσταση. Μετά την ξενάγηση, παρακολούθησε επίδειξη αναρρίχησης-καταρρίχησης από στελέχη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, ενώ στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας φωτογραφήθηκε με καταδρομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευαγγελάτος - Στεφανίδου: Η "παράνομη" σχέση, το τρίτο πρόσωπο και το σκληρό διαζύγιο!

Πηγή: iefimerida

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share