Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φαήλος Κρανιδιώτης: Η δήλωση του για τη συμφωνία στις Πρέσπες

Ο ΣΥΡΙΖΑ, στα χνάρια του Ζαχαριάδη και των σνοφιτών κατσαπλιάδων του...

18 Ιουνίου 2018 18:47
Φαήλος Κρανιδιώτης: Η δήλωση του για τη συμφωνία στις Πρέσπες

Μετά από την συμφωνία των Πρεσπών ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (18/06) το τρομερό έπαθλο!

"Ο ΣΥΡΙΖΑ, στα χνάρια του Ζαχαριάδη και των σνοφιτών κατσαπλιάδων του, υπέγραψε κοντά στον τόπο του κύκνειου άσματος της τότε προδοσίας της αριστεράς μια νέα προδοσία των συμφερόντων της χώρας. Στον δρόμο για τα Σούσα, που διάλεξε ο Πρωθυπουργός και που οδηγεί στην αναγνώριση «Μακεδονικής μειονότητας» και σε αναρίθμητα προβλήματα σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, αφήνει πίσω του το τυμπανιαίο πολιτικό πτώμα του Πάνου Καμμένου.

Τον δρόμο αυτό τον άνοιξε η ψοφοδεής στάση των προηγούμενων κυβερνήσεων. με την «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις». Πολλές φορές στα προηγούμενα χρόνια τόνισα σε πολλά κείμενα μου πως με το να αποδέχεσαι το Μακεδονία στο όνομα, είναι υποχώρηση που οδηγεί στην ήττα. Ή συντριπτική πλειοψηφία του Έθνους είναι αντίθετη. Οι Σκοπιανοί θα ερωτηθούν με δημοψήφισμα, οι Έλληνες όχι. Άλλη μία εκδήλωση ολοκληρωτισμού και αυταρχισμού της κυβέρνησης που νομίζει ότι θα το επιβάλλει και θα το περάσει.

Η Νέα Δεξιά χαιρετίζει κάθε πολίτη και οργάνωση που είχε, όπως κι εμείς, ξεκάθαρη στάση απέναντι στην προδοσία. Τα ψέματα τελείωσαν. Μπορεί να ξεκινάμε από δυσμενέστερη βάση αλλά θα αγωνιστούμε να μην εφαρμοστεί η συμφωνία, όποιος κι αν είναι απέναντι μας. Είναι μαζί μας ο Θεός, οι Έλληνες και η Ιστορία μας. Πυκνώστε τις γραμμές μας, για μια πολιτική δύναμη που δεν βάζει ούτε μία στάλα νερό στο κρασί της. Τίποτα δεν τελείωσε. Χρειάζεται θάρρος, δύναμη κι επιμονή και οι απόστολοι του μαρασμού θα νικηθούν".

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share