Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκοπιανό: Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση! - Εγώ πολέμησα και εσείς τα δίνετε όλα

Από το βήμα της Βουλής!

16 Ιουνίου 2018 16:40
Σκοπιανό: Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση! - Εγώ πολέμησα και εσείς τα δίνετε όλα

Επίθεση εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, από το βήμα της Βουλής, με αφορμή τη συμφωνία για το ονοματολογικό. Ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η συμφωνία είναι ντροπιαστική και απείλησε την κυβερνητική πλειοψηφία ότι «θα λογοδοτήσει».

O κ. Σαμαράς χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ηθικά και πολιτικά ασπόνδυλη» και την κατηγόρησε ότι επιχείρησε να χρησιμοποιήσει το Σκοπιανό με μόνο στόχο να διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία. «Παραμένουμε μια γροθιά, ενωμένοι, στηρίζω τον μελλοντικό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε.

«Εγώ δεν δημιούργησα το πρόβλημα, το πρόβλημα το δημιούργησε ο Στάλιν και ο Τίτο και ξέσπασε πολιτικά όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία, υποστήριξε για να συμπληρώσει ότι όπως είπε υπερασπίστηκε την Εθνική γραμμή των Πολιτικών Αρχηγών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο θρίλερ της Ξάνθης! - Ο μάρτυρας και το βίντεο που αλλάζει τα δεδομένα!

«Βρίσκεστε σε πλήρη σύγχυση, κ. Τσίπρα, με συκοφαντείτε ως πολύ αδιάλλακτο και ταυτόχρονα ως πολύ υποχωρητικό» είπε, υπερασπιζόμενος τη στάση του το 1992.

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως «δεν νομιμοποιήσαμε τόσα χρόνια τον αλυτρωτισμό των γειτόνων», εκφράζοντας την πάγια αντίθεσή του με τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα της ΠΓΔΜ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε νεκρός αγαπημένος ηθοποιός!

«Στηρίζω πλήρως τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς έστειλε μήνυμα ενότητας στο κόμμα του, τονίζοντας πως «εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι κ. Τσίπρα». «Η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ» είπε, επισημαίνοντας πως «στηρίζω πλήρως τον Κυριάκο Μητσάκη».

Πηγή: altsantiri.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share